Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » S. O. S. Létszi kérlek titeket...

S. O. S. Létszi kérlek titeket adjatok holnapra minél több flörtölési tippet?

Figyelt kérdés
Holnap találkozom álmaim pasijával ha minden igaz szeretnék vele flörtölni segítsetek lètszi nagyon megköszönöm.Mosolygást ne írjátok mi mindig mosolygunk egymásra.Segítsetek!!!

2013. júl. 30. 21:31
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

27es

Igen jó lenne ha megölelne én is nagyon szeretném őt megölelni de sajnos ott még nem tartunk.Sokat bókol mondja hogy szép vagyok tegnap azt mondta hogy vigyázzak magamra.Elhívott már meginni valamit de elutasítottam ezért gondoltam hogy most nekem kéne kimutatni hogy bejön .De hogy????? Ez a kérdés.

2013. júl. 30. 22:03
 32/39 anonim válasza:

18-as vagyok!

Próbáltam kicsit aranyos közeledési tippet adni elvégre lány vagy! Én meg férfi.

De ha tuti kell a csávó szépen üljetek be. Valahova. 1sör egy feles, egy sör egy feles, kinyíllik tőle a szája és a hangulat is megjön majd! Ha nincs senkije elmegy veled még az este hozzád :D ÉS mehet a "buli" :D

Másnap reggel meg buj hozzá és mond neki hogy akar e folytatást mert te igen :D Ez tuti bejön :D Elvégre férfiból van a koléga akit meg akarsz fektetni :D

2013. júl. 30. 22:05
 33/39 anonim válasza:
mond hogy all még a meghivas??? mert szivesen el mennel vele
2013. júl. 30. 22:05
 34/39 A kérdező kommentje:

18as

Èn nem egyéjszakàs kalandot szeretnék tőle hanem komoly kapcsolatot,és nem azt szeretném hogy levágja hogy könnyen megkaphatő nő vagyok.Akit akármikor megkaphat egy gyors menetre nem ezt szeretném

2013. júl. 30. 22:09
 35/39 anonim válasza:
Akkor irj rá a facebookon, és halálosan komolyan mond meg neki hogy kell neked! Ő állmaid pasija.
2013. júl. 30. 22:18
 36/39 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs fent facen igen úgy könyebb lenne
2013. júl. 30. 22:23
 37/39 anonim ***** válasza:

31-ik

Az a pasi akinek te kellesz, és igazán kellesz, az elhív másodszor is(akár egy kávéra).Magától, nem neked kell meghivattatnod magad.

2013. júl. 30. 22:23
 38/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Szívesen fogadok mèg ötleteket.Am nincs senkije a pasinak ezért szeretnék gyorsan lépni
2013. júl. 30. 22:39
 39/39 A kérdező kommentje:
Szeretném hogy belémszeressen mégjobban
2013. júl. 30. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!