S. O. S. Létszi kérlek titeket adjatok holnapra minél több flörtölési tippet?
27es
Igen jó lenne ha megölelne én is nagyon szeretném őt megölelni de sajnos ott még nem tartunk.Sokat bókol mondja hogy szép vagyok tegnap azt mondta hogy vigyázzak magamra.Elhívott már meginni valamit de elutasítottam ezért gondoltam hogy most nekem kéne kimutatni hogy bejön .De hogy????? Ez a kérdés.
18-as vagyok!
Próbáltam kicsit aranyos közeledési tippet adni elvégre lány vagy! Én meg férfi.
De ha tuti kell a csávó szépen üljetek be. Valahova. 1sör egy feles, egy sör egy feles, kinyíllik tőle a szája és a hangulat is megjön majd! Ha nincs senkije elmegy veled még az este hozzád :D ÉS mehet a "buli" :D
Másnap reggel meg buj hozzá és mond neki hogy akar e folytatást mert te igen :D Ez tuti bejön :D Elvégre férfiból van a koléga akit meg akarsz fektetni :D
18as
Èn nem egyéjszakàs kalandot szeretnék tőle hanem komoly kapcsolatot,és nem azt szeretném hogy levágja hogy könnyen megkaphatő nő vagyok.Akit akármikor megkaphat egy gyors menetre nem ezt szeretném
31-ik
Az a pasi akinek te kellesz, és igazán kellesz, az elhív másodszor is(akár egy kávéra).Magától, nem neked kell meghivattatnod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!