S. O. S. Létszi kérlek titeket adjatok holnapra minél több flörtölési tippet?
Figyelt kérdés
Holnap találkozom álmaim pasijával ha minden igaz szeretnék vele flörtölni segítsetek lètszi nagyon megköszönöm.Mosolygást ne írjátok mi mindig mosolygunk egymásra.Segítsetek!!!2013. júl. 30. 21:31
21/39 A kérdező kommentje:
18as
Nem fog hülyének nézni? Ès ha félreértettem a jelzéseit? Leégni nem akarok előtte.
2013. júl. 30. 21:52
22/39 anonim válasza:
Nézz rá izgatóan és mond azt neki! Olyan meleg van úgy elnyalnék egy fagyit :) És közbe nézz arra a pontra :D sejtelmesen. Tuti befutó. Ha nekem ezt mondaná egy csaj, lehidalnék :D de benne lennék :)
23/39 anonim válasza:
ja h utcan akkor találj egy padod ahova leūltok s egyre kozelits hozzá majd mikor kozel ertel hozza nezz a szemeibe.... s ha akarja johet a csok
24/39 A kérdező kommentje:
Jó de nem akarom hogy azt higgye hogy csak arra kell én szeretnék vele hosszú távú kapcsolatba gondolkodni
2013. júl. 30. 21:54
25/39 anonim válasza:
18-as vagyok. Szerintem abszolut de nem. csináltam forditva :D velem is csinálták. És mindig bejött :)
26/39 anonim válasza:
18-ik
Talán meg kéne a nőnek várni, hogy a pasi legalább a kezét megsímitsa, útána lehet ugrálni, de addig nem:DD
27/39 anonim válasza:
Kérdező, ha a pasi a találkozón mikor meglát átölel és mélyen magához szorít-az 1000 szónál is többet jelent:)Nem kell csók, nem kell tapi-ezt ha meglépi-tiéd a játék.
28/39 anonim válasza:
25-ik
Na de nem az első randin.Max.később.
29/39 A kérdező kommentje:
Oké köszi valami más esetleg??? Ne nyomulós és ne az hogy úgy vegye le hogy szex legyen a dologbòl.
2013. júl. 30. 21:58
30/39 anonim válasza:
ereztesd vele bókokkal szavakkal h fontos számodra. meg pont ilyen pasit kepzelnek el.... ha nekem ezt mondaak en szerintem egyből vinném akkora csajt az agyba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!