Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minél több csajjal akarom...

Minél több csajjal akarom tartani a kapcsolatot, okos lépés ez igy?

Figyelt kérdés

Most csak 3 van, de jó lenne meg pár hogy 1 biztosan legyen a végen.

Az egyik nagyon tetszik, na de ki tudja mi lesz. Igazandibol éreztem mar azt hogy nem veletlenul találkoztunk, és simán el tudnám képzelni azt h mi járjunk.

Azonban lutri az egész, vagy összejön vagy nem, igy meg kell pár. Okos lépés lenne ez? Vagy valami más tipp h egy biztosan legyen a végen?

2013. júl. 13. 10:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Csak 1 el csináld....... # Tapasztalat .... 21f
2013. júl. 13. 10:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Igazabol jó lenne egy barátnő, és amúgy az egyiket szívesen el is fogadnam annak, csak igy ez nem jó. Utána ha nem jövünk össze akkor nincs hirtelen aki barátnő lehetne. Akkor lennék elégedett ha lenne vagy 5-6
2013. júl. 13. 10:49
 3/15 xKakashix ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem okos döntés, koncentrálj egyre úgy szerintem több sikered lesz. 18/F
2013. júl. 13. 10:49
 4/15 anonim ***** válasza:

Háremet tartanál?

Egy okos csaj râjön hogy nem csak ő van...neked meg megmarad a naiv önàllòtlan csaj akivel szellemileg lehet nem is lesztek egy szinten akarom mondani elazalasztod a legjobban hozzàd illöt.

Talàn nem lenne lutri ha komolyan lwhetne tèged venni és nem csak szédìtenèd őket..normàlis belsővel külsővel rendelkező csaj önbecsülése nem bírná el szeri ntem hogy levedd a polcròl mikor ùgy tetszik. Ìgy a végén tied lesz a főnyeremény partiribi aki ugAnezt csinàlta a pasikkal szval neki midegy..csak szeretni nem fog

2013. júl. 13. 10:51
 5/15 A kérdező kommentje:
Ha látnám h azzal az eggyel osszejohetnek, akkor a többit elfelejtenem. Viszont míg nem érzem h nyeregben vagyok nem merek egyet sem szélnek ereszteni.
2013. júl. 13. 10:52
 6/15 A kérdező kommentje:

Egyik sem ribi.

Amúgy egyikkel sem komoly meg, csak jó ha vannak.

2013. júl. 13. 10:54
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem okos lépés. Legyél mindegyikkel odaadó és amelyik legjobban viszonozza az nyer. Ennyi.
2013. júl. 13. 10:57
 8/15 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Ha a csajok előtt nyìlt titok hogy vannak konkurensek is akkor egyik sem akar annyira egyik se vesz majd komolyan hogy bàrmi tovàbbi jelet adjon amitől te nyeregben éreznéd magad. Te leszel a nagy nőcsábàsz akivel nem érdemes komolybe kezdeni.Most a csaj küzdjön érted?

Amùgy melyik vàrosbòl vàrod a jelentkezőket?

2013. júl. 13. 10:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Szóval ezek szerint, neked csak azért kell barátnő, hogy villoghass vele?
2013. júl. 13. 11:00
 10/15 anonim ***** válasza:
A kérdés még az ismerkedés fázisról szól, és ott szerintem nyugodtan lehet ismerkedni több emberrel is. Én is ismerkedek, és igen több sráccal is tartom a kapcsolatot, de nyilván, ha komolyra fordulna valamelyikkel a dolog, akkor a többire már nem tekintenék potenciális jelöltként. És nem azért, mert ez így helyes, hanem egyszerűen onnantól kezdve nem érdekelnének... de szerintem ez így teljesen rendben van.
2013. júl. 13. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!