Minél több csajjal akarom tartani a kapcsolatot, okos lépés ez igy?
Most csak 3 van, de jó lenne meg pár hogy 1 biztosan legyen a végen.
Az egyik nagyon tetszik, na de ki tudja mi lesz. Igazandibol éreztem mar azt hogy nem veletlenul találkoztunk, és simán el tudnám képzelni azt h mi járjunk.
Azonban lutri az egész, vagy összejön vagy nem, igy meg kell pár. Okos lépés lenne ez? Vagy valami más tipp h egy biztosan legyen a végen?
Háremet tartanál?
Egy okos csaj râjön hogy nem csak ő van...neked meg megmarad a naiv önàllòtlan csaj akivel szellemileg lehet nem is lesztek egy szinten akarom mondani elazalasztod a legjobban hozzàd illöt.
Talàn nem lenne lutri ha komolyan lwhetne tèged venni és nem csak szédìtenèd őket..normàlis belsővel külsővel rendelkező csaj önbecsülése nem bírná el szeri ntem hogy levedd a polcròl mikor ùgy tetszik. Ìgy a végén tied lesz a főnyeremény partiribi aki ugAnezt csinàlta a pasikkal szval neki midegy..csak szeretni nem fog
Egyik sem ribi.
Amúgy egyikkel sem komoly meg, csak jó ha vannak.
4-es vagyok
Ha a csajok előtt nyìlt titok hogy vannak konkurensek is akkor egyik sem akar annyira egyik se vesz majd komolyan hogy bàrmi tovàbbi jelet adjon amitől te nyeregben éreznéd magad. Te leszel a nagy nőcsábàsz akivel nem érdemes komolybe kezdeni.Most a csaj küzdjön érted?
Amùgy melyik vàrosbòl vàrod a jelentkezőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!