Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Okos, kedves, szép lábú...

Okos, kedves, szép lábú lányok ismerkednétek egy sportos sráccal akit beindítanaka harisnyák?

Figyelt kérdés

2013. júl. 9. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem nem találsz ilyet, a legtöbb nő azt se szereti,ha nézik a harisnyájuk miatt,viccesnek és kicsit perverznek is tartják,ha egy pasi ilyen harisnyabolond. Nézd én is így voltam, férfi vagyok,folyton harisnyás csajok után vágytam,folyton harisnyás csajt akartam felszedni. De rájöttem,hogy igazából ez nem okés, azzal nincs baj,ha vonzódsz a harisnyákért,harisnyás nőkért,de ne gondold,hogy ezt a nők szeretik,szeretik ha a harisnyájuk miatt tetszenek.

És végül rájöttem,hogy a harisnyába vagyok belebolondulva, de nagyon. Barátnőm is észrevette,hogy mennyire izgató számomra ha harisnyásan van,de ritkán hordta,nem szerette. Miután szakítottunk elkezdtem harisnyákat hordani, mániákusan rajongtam,hogy végigpróbáljam őket,főleg a nejlont,rájöttem milyen jó érzés hordani ami minőségi!, és azóta 14 éve rendszeresen hordom, főleg 40 denest, mert az tartós, nagyon jó és számomra a zoknitól jobb, cipőbe nem tud egy zokni sem olyan kényelmes lenni,mint harisnyában sőt még szandállal is hordom, igaz elég feltűnő.Szóval nekem ez a tapasztalatom és nem én vagyok így egyedül.

2013. júl. 10. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!