S. O. S. Létszi kérlek titeket adjatok holnapra minél több flörtölési tippet?
Figyelt kérdés
Holnap találkozom álmaim pasijával ha minden igaz szeretnék vele flörtölni segítsetek lètszi nagyon megköszönöm.Mosolygást ne írjátok mi mindig mosolygunk egymásra.Segítsetek!!!2013. júl. 30. 21:31
11/39 anonim válasza:
vagy menny oda hozzá és sugd a fülébe : akarsz egy felejthetetlen éjjszakàt?
12/39 A kérdező kommentje:
ez túl merèsz nekem.Annyira nem vagyok bevállalós.Valami olyan kéne ami nem annyira nyomulós de levágja hogy bejön
2013. júl. 30. 21:42
13/39 anonim válasza:
Titeket olvasgatva, a randin tuti mit nem(!)fogok csinálni és vészesen fogok ügyelni:D
14/39 anonim válasza:
11-re
Erre a szövegre, egy karakán, jó nő-főleg ha első randi, tuti rávágja: Igen drágám:nélküled a saját ágyikómban:D
15/39 A kérdező kommentje:
Köszi vmi nem annyira nyomulós nem csak a szexre kell a pali.Én belészerettem komolyat akarok tòle
2013. júl. 30. 21:45
16/39 anonim válasza:
Még ha álmaim pasija lenne akkor is:D
17/39 anonim válasza:
na akkor azt hogy "milyen meleg van mingyárt megsűlök". s levetkőzöl bikinibe. ha jol nezel ki nem fog ellenalmni
18/39 anonim válasza:
figyi én egy 27 éves férfi vagyok! Van egy jó tippem!
Amikor meglátod ugorj a nyakába! Tudom hogy extrémnek tünhet, de szerintem ez egy nagyon jó lépés és aranyos is ez a fajta közeledés! Szeretik a férfiak! ha vissza ölel majd akkor már minden tuti!
Ha nem igazán az az inkább távolodna akkor ebből már tudod érdemes e energiát fektetni a kapcsolatba.
19/39 A kérdező kommentje:
Jó ezt strandon könnyű lenne de utcán?
2013. júl. 30. 21:48
20/39 anonim válasza:
vagy igazgasd a melleid nem felünően, esetleg ha fagyiztok leehetnéd a dekoltázsod, vagy ha iszol kicsorok egy kevs víz ésúgyis hőség van azt mondod milyen jó hűsítő és lazán elkened a bőrödön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!