Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csajozás tényleg egy luxus...

A csajozás tényleg egy luxus dolog?

Figyelt kérdés

Mert én ugy érzem, hogy csak Pesten van lehetöségem csajozni, mert amugy falun lakom a világ végén, prüd szülök közt, többek közt nekik is köszönhetem, hogy 21 éves koromig szüz voltam.

Itt Pesten legalább nem látják miket csinálok, járhatok bulizni, csajozni. És nagy nehezen, sok probálkozás és küszködés árán itt legalább néha összejön 1-1 átlagot alulról épp csak suroló csaj.

De ha pl haza kellene költöznöm falura, akkor ott nemhogy csajom, de barátaim SE lennének. Sztem az udvart se hagynám el.

2013. júl. 30. 17:29
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

17:34, és melyik alapelvárást kéne teljesíteni? A sok lóvé, a sportkocsi, a Justin Bieber, az erőszakos, kötekedő domináns alfahím?

És igazából miért is kéne? Hogy heti egy alkalommal blazírt arccal szétrakja a lábait? :DDDDDD LOL, nagyon megéri ám, tényleg :DDD

Semmi gond nincs, nye problemá, ti fogtok keményen rákúrni ha nemvagytok képesek kicsit is emberbaráti elvárásokat támasztani :)

2013. aug. 6. 17:37
 42/47 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy apám egy csóró férfi és még papucs is. :) Anyám a domináns. :) Hogy miért apámat választotta? Azért, mert intelligens, művelt és kedves, jó indulatú ember. Utolsó, nagyon tévedsz. :) A nők sosem fognak ráfizetni. :) Nekünk mindig lesz valaki, mert ti férfiak punci nélkül nem tudtok élni. :) De neked elég nagy bajok vannak az értékrendeddel, ha már így képzelsz el egy párkapcsolatot, mint ahogyan leírtad. És főleg minden ember ilyen szerinted, főleg minden nő. :)
2013. aug. 6. 20:32
 43/47 anonim ***** válasza:

"A nők sosem fognak ráfizetni. :) Nekünk mindig lesz valaki, mert ti férfiak punci nélkül nem tudtok élni. :)"

Úgy véled? Nos, nem mi akarunk családalapítást meg gyerekeket, nem nekünk ketyeg a Szent Biológiai Óra :D Mi még találhatunk prostit, de ilyen elvárásokkal ti férjet meg apát soha a büdös életbe nem fogtok.

"De neked elég nagy bajok vannak az értékrendeddel, ha már így képzelsz el egy párkapcsolatot, mint ahogyan leírtad."

Ezt tapasztalom nap mint nap. Akinek nem lógnak a nemzetibankok a zsebéből vagy nem Justin Bieber, emberszámba se veszitek. Itt vetítgettek hogy önbizalom meg kisugárzás, meg kiskutyafäsza karikára vágva, oszt az első pénzes pasassal leléptek.

"És főleg minden ember ilyen szerinted, főleg minden nő. :)"

Ja hát biztos vannak rendes, nemfelszínes, nem anyagias lányok is. Földönkívüliek is biztosan léteznek. Érdekes földönkívülit gyakrabban látok...

2013. aug. 6. 20:39
 44/47 anonim ***** válasza:
Biztos óriási tapasztalataid vannak nők terén...hisz van anyád és talán nővéred is:D
2013. aug. 6. 21:00
 45/47 anonim ***** válasza:
Leszbikus vagyok, úgyhogy... :) Valahogy egyik lány sem a pénzemre ment, egyikük sem tudta, hogy gazdag a családom. :) És amíg pasikkal randiztam, én sem néztem az anyagiakat, mert nekem mindenem megvan. És mindenki megtalálja a párját. A pénzéhes nő is és a nem pénzéhes is. A felszínes is és a nem felszínes is. :)
2013. aug. 6. 21:35
 46/47 anonim ***** válasza:

"Biztos óriási tapasztalataid vannak nők terén...hisz van anyád és talán nővéred is:D"

Értem. Na, csak kibújt a végére a troll a zsákból.

Hála az égnek, lassan kezdődik majd az iskola, a magadfajta sulinetes hokisszájú gyökerek végre visszakerülnek az őket megillető helyre...

2013. aug. 7. 13:54
 47/47 anonim ***** válasza:

Az igényeik miatt luxusdolog, nem a hely miatt. Vidéken is, Pesten is egyformán irracionális elvárásaik vannak a nőknek. Az ilyen autista trollok, mint a 17:38, csak méginkább alátámasztják.

"Az, hogy te nem éred el még a minimum elvárásokat sem már csak a te hibád."

Erről beszélek, elvárni, meg nagy paripa arccal cirkuszolni azt nagyon tudsz. Aztán mikor oda jutunk, hogy mit is kapna a férfi cserébe, csak húzogatod a szájadat. A nők arra is képtelenek, hogy ne legyenek felszínesek & anyagiasak. Majd ha a kincstári minimumot legalább alapszinten képes vagy teljesíteni, akkor visszatérhetünk itten a minimum elvárások kérdésére. Addig meg STFU, húzz bőrt a fogacskáidra, nehogy elveszítsd őket.

Látod Kérdező, ők soha semmiről nem tehetnek. Erről valahogy a The Mist c. film jut eszembe, Mrs. Carmody jelenete amikor a közlegényt faggatja..."itt semmi nem az ő hibájuk".

2018. okt. 8. 00:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!