Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csajozás tényleg egy luxus...

A csajozás tényleg egy luxus dolog?

Figyelt kérdés

Mert én ugy érzem, hogy csak Pesten van lehetöségem csajozni, mert amugy falun lakom a világ végén, prüd szülök közt, többek közt nekik is köszönhetem, hogy 21 éves koromig szüz voltam.

Itt Pesten legalább nem látják miket csinálok, járhatok bulizni, csajozni. És nagy nehezen, sok probálkozás és küszködés árán itt legalább néha összejön 1-1 átlagot alulról épp csak suroló csaj.

De ha pl haza kellene költöznöm falura, akkor ott nemhogy csajom, de barátaim SE lennének. Sztem az udvart se hagynám el.

2013. júl. 30. 17:29
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Add nyugodtan. Rád is ugyanaz vonatkozik az előző írásod alapján.

Az, hogy te nem éred el még a minimum elvárásokat sem már csak a te hibád.

2013. júl. 31. 15:54
 32/47 anonim ***** válasza:

Ja perszepersze, mert te bizonyosan gazdag is vagy és sportkocsid is van...hát hogynemár :D mesehős...

Újból ment a mínusz.

2013. júl. 31. 15:56
 33/47 anonim ***** válasza:
Miért kellene ide sport kocsi vagy pénz? Ajjajj, nagy bajok vannak az emeleten, ha még értelmezni sem vagy képes. Erre is nyomhatod nyugodtan, ennyi öröm neked is kijár az életben.
2013. júl. 31. 16:13
 34/47 A kérdező kommentje:
elég alapszintü oltogatás, amit müvelsz...Gondolom kevés személyes info áll a birtokodban...és azok nélkül elég nehéz ütőset beszólni...
2013. júl. 31. 16:22
 35/47 anonim ***** válasza:

16:13, szimplán csak azért, mert a nők döntő többsége ezeken kívül nem tekint értéknek semmi mást. Marha tájékozott lehetsz a témában, ha még ennyit se tudsz...

Jaaaa, csak simán natívan trollkodsz :$ így már értem, oké oké.

Sebaj, egyszer majd tán te is felnősz.

2013. júl. 31. 16:43
 36/47 anonim ***** válasza:
46%
Ennyi szánalmas köcsögöt, a kérdezővel az élen, régen nem olvastam már. :D Gratulálok! :D 73%-os, ne is figyelj rájuk. Én már csak az ilyen szövegelés meg viselkedés alapján rátok sem néznék. Nőket skálázni, édes Istenem, hova süllyed a férfi (???) társadalom...
2013. aug. 6. 10:50
 37/47 A kérdező kommentje:
na a nők csak kussoljanak a skálázást illetően, mert ti válogattok még cska igazán a pasik közt!
2013. aug. 6. 15:11
 38/47 anonim ***** válasza:
Nyilván mindenki azzal jön össze, aki neki tetszik, nem értem, hogy mi ezzel a bajotok. Az nem a nők hibája, ha ti még alapelvárásokat sem vagytok képesek teljesíteni...
2013. aug. 6. 17:34
 39/47 A kérdező kommentje:
anyádnak bezzeg jó volt a kutya is!
2013. aug. 6. 17:35
 40/47 A kérdező kommentje:
ja, a nőnek SEMMI felelőssége sose semmiben!
2013. aug. 6. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!