A csajozás tényleg egy luxus dolog?
Mert én ugy érzem, hogy csak Pesten van lehetöségem csajozni, mert amugy falun lakom a világ végén, prüd szülök közt, többek közt nekik is köszönhetem, hogy 21 éves koromig szüz voltam.
Itt Pesten legalább nem látják miket csinálok, járhatok bulizni, csajozni. És nagy nehezen, sok probálkozás és küszködés árán itt legalább néha összejön 1-1 átlagot alulról épp csak suroló csaj.
De ha pl haza kellene költöznöm falura, akkor ott nemhogy csajom, de barátaim SE lennének. Sztem az udvart se hagynám el.
Add nyugodtan. Rád is ugyanaz vonatkozik az előző írásod alapján.
Az, hogy te nem éred el még a minimum elvárásokat sem már csak a te hibád.
Ja perszepersze, mert te bizonyosan gazdag is vagy és sportkocsid is van...hát hogynemár :D mesehős...
Újból ment a mínusz.
16:13, szimplán csak azért, mert a nők döntő többsége ezeken kívül nem tekint értéknek semmi mást. Marha tájékozott lehetsz a témában, ha még ennyit se tudsz...
Jaaaa, csak simán natívan trollkodsz :$ így már értem, oké oké.
Sebaj, egyszer majd tán te is felnősz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!