Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csajozás tényleg egy luxus...

A csajozás tényleg egy luxus dolog?

Figyelt kérdés

Mert én ugy érzem, hogy csak Pesten van lehetöségem csajozni, mert amugy falun lakom a világ végén, prüd szülök közt, többek közt nekik is köszönhetem, hogy 21 éves koromig szüz voltam.

Itt Pesten legalább nem látják miket csinálok, járhatok bulizni, csajozni. És nagy nehezen, sok probálkozás és küszködés árán itt legalább néha összejön 1-1 átlagot alulról épp csak suroló csaj.

De ha pl haza kellene költöznöm falura, akkor ott nemhogy csajom, de barátaim SE lennének. Sztem az udvart se hagynám el.

2013. júl. 30. 17:29
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:

Tényleg elég sok probléma van veled... Pszichológus látott már???

Amúgy ez a "nők skálán lévő értékelése" is elég gáz, kisfiús gondolkodásra vall, már bocs.

Na meg ha erőlködsz, szinte biztos nem fog összejönni. Csak lazán öcsém, hidd el, ha jó dumád van, és magabiztos vagy, szórakoztató, humoros, a nők jelentős részének be fogsz jönni.

Szóval először változtass az értékrendeden, az önértékelésedben, légy magabiztos, és vesd le ezt a tahó stílust.

Na akkor majd lesz nőd, a "te skálád" szerint jó is.

30/F

2013. júl. 30. 18:01
 22/47 A kérdező kommentje:
nade külső nélkül akkor se megy ez a dolog!
2013. júl. 30. 18:06
 23/47 anonim ***** válasza:
Ha szerinted a 6os nőnek nem jár 7es pasi sem akkor te milyen jogon akarsz 10es nőt?
2013. júl. 30. 18:09
 24/47 anonim ***** válasza:
egyébként megmondhatnád a képről a jobbról az első csaj nevét ha neked nem kell
2013. júl. 30. 18:12
 25/47 A kérdező kommentje:

hát ti komolyan nagoyn korlátoltak vagytok.

azt irtam le, hogy a nők folyton önmagukhoz képest jobb pasikkal akarnak lenni és sajnos azokkal is lehetnek!

tehát egy 6os nő ugy áll hozzá, hogy neki jár a 8as pasi, és sajnos meg is kapja :(

2013. júl. 30. 18:12
 26/47 anonim ***** válasza:
Sose voltam jó matekból, de ezt az egyenletet baromira nem értem...biztos bennem van a hiba.
2013. júl. 30. 18:14
 27/47 anonim ***** válasza:
Én nem értem mi a baj a képen lévő lányokkal... Vékonyak vidámak szép arcúak ápoltak... kicsit elvan magától szállva a kérdező.
2013. júl. 30. 18:42
 28/47 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy manuszt, aki 10/1-es, dagadt, hájas, szőrös, még nálam is rondább (pedig nálam nehéz rondábbnak lenni), aki 5 évig volt együtt egy 10/6-os félvér bengáli nővel. Ja, a barátunk nem pénzes, sima portás egy szanatóriumban, nemhogy kocsija, még jogosítványa sincs, a fizikuma olyan gyenge, hogy 10 kilométert nem bír lebiciklizni. Sokáig gondolkodtam ezen, hogy vajon hogy lehet ez, de szerintem a külföldi nő a kulcs.......
2013. júl. 30. 18:46
 29/47 A kérdező kommentje:
ki mondta, hogy baj van a képen azokkal a nőkkel? Most az a baj, hogy CSAK átlagosnak tituláltam öket? Vagy most mi? A nőket illik top nőnek titulálni minden esetben? Még ha nem azok, akkor is? Vagy mi?
2013. júl. 30. 19:15
 30/47 anonim ***** válasza:

Tekintve hogy a nők kb. csak a kőgazdag sportkocsis helyimenőcsávóknak meg a Justin Biebernek adnak esélyt, így eléggé luxusdologgá vált. Nem mintha bármelyik is megérne annyit amennyit bajlódni kell velük...

17:38, te meg troll vagy. Kaptad is a mínuszt helyből.

2013. júl. 31. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!