Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit akar tőlem?

Mit akar tőlem?

Figyelt kérdés
2 hónapja ismerjük egymás csak szex és semmi más alapon indult a dolog. Viszont attól a naptól fogva minden nap órákon át beszélgettünk minden második nap találkoztunk elvitt egy pár helyre. Keresi a társaságom azt mondja hogy nem tudja hogy mi van vele. 8 éves kapcsolatban van (nyitott, nem élnek együtt, több 100 kgos a csaj és ronda és nem szexelnek nem is szereti) mindig helyzetjelentést ad magáról kérésérem ellenére, mostanában kicsit értelmetlen lett a kapcsolatunk mert pl találkozunk fogja kezem nyilvánosan felvállal. A bibi hogy nekem 2 gyerekem van és nem fog elfogadni velük szerintem. Én nem keresek párkapcsolatot csak szex és más semmi viszont ez már inkább egy kicsit olyan baráti kezd lenni szerintem de nem tudom hogy mit akar vagy mit érez... el akar vinni nyaralni jövő hónapban elutazunk kettesben 12 napra! Mire számítsak? Jövőtlen kapcsolat...

2013. júl. 26. 20:23
 1/2 anonim válasza:
Hát érdekes egy srác... ne haragudj.. nem tudok mást mondani rá. Biztos van valami érdeke abban, hogy azzal a nővel van. De ha csak szexet akarsz a sráccal akkor nem is kell, hogy igazán elfogadjon úgy, hogy anyuka vagy. Ha te nem akarsz tőle mást akkor csak sodródj az árral és legyél vele amíg jól érzed magad :)
2013. júl. 26. 23:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Érdeke nem fűzi azt biztos csak fél hogyha kiteszi utcára kerül mert 8 éve bérel neki lakást és ő tartja el
2013. júl. 26. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!