Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit akar tőlem? (Lent)

Mit akar tőlem? (Lent)

Figyelt kérdés
Na hello...Van egy fiú akivel kb. január óta beszélgettem meg találkozgattunk az elején visszahuzodó volt de később már elég jól elvoltunk,igazából azt hittem lehet köztünk valami amiket írt az alapján de másszor furcsa volt velem mintha nem is ismernénk egymást... régebben mindig mondta várjam meg suli után , majd írjak neki meg hogy nagyon bír,szép vagyok.. de mégse jutottunk semmire mert egyszer ilyen volt a kapcsolatunk máskor olyan. Nem is mertem el mondani neki hogy beleszerettem ...aztán májusban már kevesebbet beszéltünk nem mentünk együtt sehova mondtam hogy menjünk valahova azt mondta nem..stb.. nemtudtam mi az oka h már vissza se írt és erre összejött egy másik lánnyal de azóta is sokszor engem néz.. Szerintetek mit akart ,mit érzett irántam? 17/L
2013. jún. 3. 18:16
 1/2 TheHologram ***** válasza:
Na figyu. Először is honnan ismered? Gondolkodj,nem lehet e valami oka,hogy bizonytalan,vagy,hogy furcsán viselkedik veled. Kellett,hogy oka legyen. Mert nálam is ugyanez van,csak a lány viselkedik hasonlóan furcsán velem és én nem merek lépni felé,és még én sem tudom az okát. Én azt mondom ha nagyon érdekel kérdezd meg tőle,különben meg hagyd a fenébe,és próbálj meg továbblépni. 17/F
2013. jún. 3. 19:13
 2/2 A kérdező kommentje:
suliból ismerjük egymást.. nem tudom mi lehet az ok mert sose csináltam semmi olyat gondolkodtam azon nem -e az a baj h elmentem bulizni vagy mi zavarja... áá esélytelen hogy írjak neki van már barátnője de nem tudom elfelejteni..
2013. jún. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!