Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem?
Van egy srác akivel régebbóta dumálgatok. Összejött egy csajjal, hónapokkal ezelőtt,azóta mi mindennap beszélünk. Találkozgatunk stb. Ő tudja hogy bejön nekem,én is nyilván észrevettem hogy vonzódik hozzám. A barátnőjével sokat veszekednek,szerintem nem annyira szerelmesek már.De a srác állítja,hogy nagy még a szerelem.
Félreértés ne essék, nem kontárkodom bele más kapcsolatába. (többnyire ő keres). Mit akar tőlem? Mármint ha szerelmes lenne nem flörtölgetne velem szerintem..mit mondotok? Előre isköszi :)
első: nem hiszem, hogy csak a barátom akar lenni,mivel nem egyszer megjegyezte hogy mennyire jó nőnek tart,meg ahogy ölelget,és stíröl, elég valószínű hogy már túl lépett ezen a "csak barátom akar lenni" dolgon.
második: a barátnője tudja,néha féltékeny is,ahogy észrevettem.Engem nem zavar,hogy van barátnője,mert nem csinálok olyanokat,amiket félrelehetne érteni.Ő simán átfogja a derekam,ha úgy tartja kedve,én meg tényleg semmi. Az kicsit zavar,hogy ezt csinálja a csajával,de a csajszi se egy földre szállt angyal,szóval inkább nem alkotok véleményt erről.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!