Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még akar tőlem valamit vagy ez most mi volt? Valaki érti a pasik gondolkozását?
1 és fél hónap kapcsolat alatt, szakítások mellett lefeküdtél vele... rendben, ez a te dolgod, bár szerintem elhamarkodott volt. az embernek arra van ideje, amire akar időt szánni. amit akart tőled, azt elég korán megkapta, így nem nagyon volt ami melletted tartsa, mert az látszik, hogy nem szeret téged (sajnálom).
gondold végig, hogy mennyit ért ez a kapcsolat, a sok veszekedéssel. tudom, hogy a szerelem mindent bonyolulttá tesz, de attól még ez a leírtak alapján egy szar kapcsolat volt. a facebookos részt nem igazán értem mondjuk. szerintem ne erőltesd a dolgot, felejtsd el minél hamarabb, de ne más pasival akard megtenni, mert nem fog segíteni, sőt csak szegény hapsinak lesz szar, amiért kihasználod.
egy pasi szemével:
nem szeret! tök reménytelen, a sok veszekedés meg minden teljesen elvette a kedvét, és nem érez már irántad semmit. viszont: ez az ex-szindróma, azaz valószínűleg még vonzónak talál, és szeretné esetleg baráti síkra terelni a kapcsolatot, hátha a jövőben még lesz belőle valami, vagy csak azért, hogy ne maradjon benne rossz érzés. ezt nem akarja veled közölni, és nem akarja erőszakosan csinálni, ezért csak lájkolgatja a képeid, stb... de nem vagy már potenciális barátnőjelölt, csak a titkolt bűntudatán akar enyhíteni és a jövőt igyekszik építeni
talán elég zavaros, de valami ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!