Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még akar tőlem valamit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még akar tőlem valamit vagy ez most mi volt? Valaki érti a pasik gondolkozását?

Figyelt kérdés
a sráccal 1 és fél hónapot jártam, nagyon nagyon megszerettem de elrontottam, kezdőtött azzal h elősször szakítottam vele, de után újra kibékültünk aztán pár hétre rá ő dobott mert hogy "nincs ideje rám" tudom h elrontottam , meg ő is, nagyon sokat veszekedtünk,de télleg nagyon szeretem és vele vesztettem el a szüzességem is pedig elötte senkinek nem engedtem.. és amiután szakítottunk rá pár hétre össze jöttem egy másik sráccal annak reményében hogy sikerül elfelejtenem őt. de semmi.. ugyanúgy csak rá gondolok folyamatossan ezért inkább szakítottam a sráccal és írtam az elötte lévőnek akit szeretek és elmondtam neki h szeretem és végülis hogy nem-e kezdhetnénk előről.. de azt mondta hogy ő most nem akar kapcsolatot..ez volt 1 hete kb.. elötte sem volt semmi hír róla meg semmi, ma meg egyszercsak elkezdi lájkolni a képem, meg a bejegyzésem fb-n és nem értem.. meg nem írt rám.. meg eddig semmi hír nem volt róla.. ráadásul nagyon keveset van fb-n szóval napi 15 percet kb.. szóval akkor most ez mi volt? lehet még valami remény? vagy ez semmi?

2013. máj. 26. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Elejétől kezdve csak a szexre ment. Ki lettél használva értsd meg!
2013. máj. 26. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:

1 és fél hónap kapcsolat alatt, szakítások mellett lefeküdtél vele... rendben, ez a te dolgod, bár szerintem elhamarkodott volt. az embernek arra van ideje, amire akar időt szánni. amit akart tőled, azt elég korán megkapta, így nem nagyon volt ami melletted tartsa, mert az látszik, hogy nem szeret téged (sajnálom).

gondold végig, hogy mennyit ért ez a kapcsolat, a sok veszekedéssel. tudom, hogy a szerelem mindent bonyolulttá tesz, de attól még ez a leírtak alapján egy szar kapcsolat volt. a facebookos részt nem igazán értem mondjuk. szerintem ne erőltesd a dolgot, felejtsd el minél hamarabb, de ne más pasival akard megtenni, mert nem fog segíteni, sőt csak szegény hapsinak lesz szar, amiért kihasználod.

2013. máj. 26. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

egy pasi szemével:

nem szeret! tök reménytelen, a sok veszekedés meg minden teljesen elvette a kedvét, és nem érez már irántad semmit. viszont: ez az ex-szindróma, azaz valószínűleg még vonzónak talál, és szeretné esetleg baráti síkra terelni a kapcsolatot, hátha a jövőben még lesz belőle valami, vagy csak azért, hogy ne maradjon benne rossz érzés. ezt nem akarja veled közölni, és nem akarja erőszakosan csinálni, ezért csak lájkolgatja a képeid, stb... de nem vagy már potenciális barátnőjelölt, csak a titkolt bűntudatán akar enyhíteni és a jövőt igyekszik építeni

talán elég zavaros, de valami ilyesmi

2013. máj. 26. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!