Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tuja felfogni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tuja felfogni, hogy vége, mit akar még?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történet a következő,volt egy 2 éves kapcsolatom,amiben az exem folyamatosan csalt,ráadásul akkora egy lúzer volt,hogy

legutóbbi nőjét olyan helyre vitte,ahol egy rokonom dolgozik,mint felszolgáló,ő ezt tudta is.....

Én megtudtam,lebukott,azonnal kidobtam,mert több hónapon át hazudozott nekem,és mert nem egy alkalom volt.

Azóta összejöttem egy másik sráccal,na kicsi a világ,az exem látásból ismeri a jelenlegi páromat,egy környéken laknak,és múltkor megállította azzal,hogy óvakodjon tőlem,mert én a kapcsolatunk alatt rendszeresen csaltam....persze ezt párom azonnal elmondta nekem,én szembesítettem azzal,hogy ez szánalmas hazugság,egyetlenegyszer sem csaltam meg.....

Megvolt még a tel száma,felhívtam,hogy mi jogon hazudozik,

erre azt mondta,hogy (Én!),tönkretettem az életét,erre ő is tönkre fogja az enyémet,és rám csapta a telefont.....

Párom persze eleinte nem hitt neki,de exemnek van egy haverja,akivel mi már akkor nem szívleltük egymást,mikor még együtt voltam exemmel,aki annyira szemét,hogy gondolom exem miatt,szintén összevissza hazudozik,hogy míg együtt voltunk,én még vele is ki akartam kezdeni,írt páromnak egy sms-t,h honnan tudja a számát,azt nem tudom......

Miért ilyen bunkó az exem,tényleg sok mindent elnéztem neki anno,én viszont egyszer sem léptem félre,a haverjával,meg nem hogy nem akartam kikezdeni,szinte utáltuk egymást......tudni kell,hogy rengetegszer próbálta exem visszakönyörögni magát,természetesen sikertelenül.

2013. máj. 26. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Szakíts a jelenlegi pároddal és akkor mondhatjuk azt, hogy megelőztél egy szakítást. Ekkor a jelenlegi párod vissza akar szerezni majd és nem hülye hazugságok fognak eszében járni amit az exed mondott. Így kilővöd az exed. Te szépen újra összejössz a jelenlegi pároddal.
2013. máj. 26. 17:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Illetve csinálhatsz még olyat is, hogy felhívod párod jelenlétében és te dühösen kiakadva kérdőre vonod exed, hogy miért hazudik még és miért nem felejt el téged. Ime így is be lehet mutatkozni.
2013. máj. 26. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!