Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törődjek bele, hogy nem akar engem komolyan?
Figyelt kérdés
Sok kudarc, félrecsúszott kapcsolat után találkoztam valakivel, aki iránt úgy kezdtem érezni, ahogy már nagyon régen nem. Jól indult, randiztunk, megcsókolt mint a filmekben, úgy bánt velem mint egy hercegnővel el se hittem, hogy ez velem történik, aztán mégis befuccsolt a dolog, mert kijelentette később, hogy neki megváltozott egy ideje a nők iránti hozzáállása és képtelen most komoly szintre terelni a kapcsolatait és úgy tekinti ami kettőnk közt van, hogy járjunk össze szexelni, mert többet nem tud nyújtani. Én ebbe nem akarok belemenni, mert tudom, hogy úgyse bírnám ezt így csinálni, hogy közben szerelmes vagyok és közben mindig abban reménykedek, hogy majd normálisan együtt leszünk mint egy pár. Hogyan felejtsem ezt a pasit? Annyira szerettem volna, ha szépen kialakul. Miért történik ez így? Ürességet érzek.
2013. máj. 25. 10:35
1/9 anonim válasza:
Én is így jártam. Jól indult minden, tiszta álompasinak gondoltam. Már annyira boldog voltam hogy jól alakul végre az életem erre mondja hogy "Ne haragudj nem akarok komoly kapcsolatot" én őszintén szólva belemennék a szexbe is, de pont ahogy te is írod, hogy ebbe tönkre mennék lelkileg :(
Pedig nagyon akarnám, mert már az érintését is imádnám stb. De mi van ha a szexet is megunja mert talál mást? Akkor omlanék össze.
2013. máj. 25. 10:49
2/9 anonim válasza:
Ez van, ha a látványra építesz.
2013. máj. 25. 10:53
3/9 A kérdező kommentje:
Annyira haragszom az ilyenekre tudod? Mások az életüket kockáztatva küzdöttek/küzdenek a szerelmükért, ezek meg eltaszítanak minket és még esélyt sem adnak a boldogságra sem nekünk sem pedig saját maguknak. És jönnek ezzel a szar szöveggel, hogy nem képesek komoly kapcsolatra... gyűlöletes dolog. Hát nálam nem az a kérdéses, belemenjek-e szexkapcsolatba, mert már megtapasztaltam, ez milyen rossz ha szerelmes vagyok, hanem hogy hogyan kezeljem ezt az újabb kudarcot ésüresség érzést.
2013. máj. 25. 10:53
4/9 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt, hogy látvány? Az ember nem irányíthatja, ki iránt kezd el vonzalmat érezni. Különben még szép, hogy nem hagyott hidegen a fickó, kb. 10/10-es pasiról van szó, és nem az a mostanság divatos ratyitípus, hanem olyan klasszikus szép pasi. Én kérek elnézést, hogy megtetszett... :D
2013. máj. 25. 10:55
5/9 anonim válasza:
Szerintem ezek a pasik, direkt erre játszanak, hogy jól beléjük ess, aztán meg ezt a szöveget lenyomják, persze a lányok többsége belemegy, mert szerelmes lett.. Szóval szerintem alapból szexkapcsolatnak indult nála.
2013. máj. 25. 11:38
6/9 anonim válasza:
Igen én is ezen gondolkodtam már, hogy itt vagyok én aki nagyon tudná őt szeretni. Tényleg ha én szeretek valakit akkor nagyon. Erre eléri a randizgatásokkal, meg kedveskedéssel hogy beleszeressek, mert amúgy ehhez nekem 4 randi kellett hogy végre érezzek valamit, erre eldob engem. Pedig olyan lettem volna amilyennek ő akar. Neki nagyon fontos a szex. Én képes vagyok magam elé helyezni azt akit szeretek. Hogy nem érdekel hogy nekem nem jó, csak neki legyen jó. De egyszerűen nem kellek neki...
Fáj nagyon.
1. voltam.
2013. máj. 25. 19:38
7/9 anonim válasza:
A miértre megvan a válasz. Te is okoztál ilyen fájdalmat férfiaknak, most visszakaptál egy kicsit a sorstól. A kiegyenlítődés természetes folyamat. Biztos én vagyok a rosszindulatú, de azért kicsit gondolkozz el ezen.
Amúgy meg mindenki a legjobbat akarja magának. Neked ez a pasi lett volna a legjobb, 10/10 ahogy te mondtad. Az ő törekvése pont ugyanebbe az irányba mutat, csak te nem vagy 10 pontos nő. Megoldás: a saját szinteden keress pasit. De ehhez önkritika kellene.
2013. máj. 25. 19:45
8/9 A kérdező kommentje:
Mindig 10/10-es pasijaim voltak, szóval hiába próbálod belémvetíteni a rosszindulatodat, miszerint lejjebb kell adnom, nem fogom, mert a probléma nem ebből származik. Egyébként baromira nem a kérdésre válaszoltál.
2013. máj. 26. 01:41
9/9 anonim válasza:
Az ilyen elfelejteni akarós kérdéseknél mindig elmondom, de egy kérdező sem reagál rá:
Amíg el akarod felejteni, nem fogod elfelejteni, mert a felejtés útjában az akarás áll. Ne akard elfelejteni, és elfelejted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!