Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem ez a lány? :/
15vagyok és komolyan úgy nézek ki mint egy elsős,alacsony vagyok
Ő egy 3-4cm-el magasabb
Sokszor flörtöl de van már szerelme (ezt állítja),átölel(spontán)
Eddig még csak egy csajom volt mert ahogy állítom senkinek nem jövök be
Tükörbenézni se szeretek annyira sújos na mindegy
Mi van ezzel öccskomplexusa van :p
Köszönöm a válaszokat
"Eddig még csak egy csajom volt mert ahogy állítom senkinek nem jövök be"
Ez paradoxon. Az a lány valószínűleg nem viccből kezdett veled, hanem mert bejöttél/bejössz neki.
"Tükörbenézni se szeretek annyira sújos"
Pedig akkor tudnád, mit kell megváltoztatnod magadon, és tehetnél az érdekében. A tükör segítségével a fejlődést is nyomon tudnád követni. Hidd el, sokat segít, ha látod magad.
"Mi van ezzel öccskomplexusa van :p "
Mi van VELE(bár látszik, hogy fogalmazás, helyesírás terén nem vagy épp a toppon), egyébként ne nézd le, inkább örülj, hogy tetszel neki.
Sok alacsony pasi nyíg itt, hogy folyton visszautasítják, rád meg csak úgy tapad a lány. Tehát ha neked még nem is jön be ő, légy tisztelettel iránta, és ne vádold meg, hogy ilyen meg olyan komplexusa van.
17/L
1:nem nézem le nekem is be jön ő
Bocs a helyesírás miatt
És kössz
2:a barátokat is megöleljük de ő azt állítja hogy utál de amikor csak ő van ott és semmi barátnője akkor ölel,flörtöl
De kössz
1. tetszel neki és örülnék a helyedben :P
2. a lányok barátságból is megölelnek valakit
3. lehet nem flörtöl hanem inkább hülyéskedik.
17/L
Ja barátságból csak azt állítja utál
És neked leírom külön csúnya vagyok!!! A lányok a közelembe se jönnek :-/
De kössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!