Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki járni akar velem de nekem nemtetszik külsőleg. Mit csináljak? Szerintetek számít hogy valaki hogy néz ki külsőleg vagy a belső fontosabb?
A külső is ugyan annyira számít mint a belső. Szánalomból ne eröltesd magadra, azzal csak ártasz neki is!
Mondd meg neki, hogy értékeled a gesztusait, de egyáltalán nem tudsz úgy nézni rá,mint férfira.
Azt tanácsolom hogy dugasd meg magad kb 20 helyes pasival (ebből jó ha 5-el jársz is valameddig) utána talán majd rájössz arra hogy csak azért mert helyes valaki nem jelenti azt hogy tökéletes kapcsolatot lehet vele kialakítani
Így talán később értékelni fogod a normális pasikat még akkor is ha előnytelen külsejük van és nem fogsz másról álmodozni a tapasztalataid miatt.Azt fogod gondolni hogy igen te boldog vagy amellett a fiú mellett és nem kérsz a többi bájgúnárból,nem is olyan nagy kunszt ha valakinek helyes pasija van,sőt még rosszabb is mint egy átlagossal...
Persze erre a nők olyan 30 évesen jönnek rá amikor végig k*ratták magukat a fél várossal
Utolsó, attól mert valaki helyes, még nem feltétlen egy bunkó paraszt. És attól mert valaki átlagos, még nem feltétlen tökéletes belsőre, akivel leakar élni az ember egy egész életet....
Szerintem kell a vonzalom, én anélkül nem tudnék elképzelni egy kapcsolatot. Valaki olyat kell találj, aki külsőre is, és belsőleg is megfog :)
Ismerek olyan pasikat akik helyesek és normálisak is tehát vannak kivételek (Érdekes módon mégis megszívatták őket a nők,na de ez már megint egy másik téma) Azt is tudom hogy vannak rondákban is szemét emberek,de szerintem általánosságban elmondható hogy a helyes pasik nem a jólelkükről híresek,továbbá abszolút nem képesek a hűségre stb Ez azért van így mert megtehetik.Ugyanez van a gazdagokkal is,azok is szemetek,kapzsik,mohók.Sajnos a hatalom rossz irányba fordítja az embereke.A helyes pasik esetében a külsejük jelenti a "hatalmat" mert bárkit megkaphatnak még úgyis ha semmit sem csinálnak,minimális kommunikációra van szükségük ahhoz hogy ágyba vigyenek valakit
A rondákban viszont jóval gyakrabban előfordulnak normális pasik,de valószínűleg ők is szemetek lennének ha helyesnek születtek volna
Tehát szerintem a külső nagyon is összefüggésben van az ember belső tulajdonságával,egyszerűen azért mert beképzelt lesz ettől és tudja hogy akármilyen görény lehet akkor is jutni fog neki valaki a jó külseje miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!