Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondolnátok arról a fiúról, aki a szemetekbe mondaná, hogy nem jöttök be neki, de nem a külső miatt akar járni veletek, hanem mert megismerte a belső értékeidet?
azt, hogy az empatikus készsége nulla. neked fordítva hogy esne? :S
Ha ilyen szépen bókolnának nekem, valószínűleg elbőgném magam.(És nem a meghatottságtól...)
Én férfi vagyok és csak azt tudom mondani eddig rendszerint olyan lányok tetszettek meg akik számomra kűlsőre nem voltak nagy számok. (Jó, persze bányarémek sem.) Ellenben belsőre vonzottak. Egy két hónap alatt annyira beléjük tudtam zúgni, hogy eszem ágában se lenne más nőre ránézni.
A mostani barátnőm megkérdezte tőlem mi tetszik nekem rajta. Egy hónappal ezelött a szemein kívül nem sok mindent tudtam volna mondani. Most viszont tetőtől talig.
Az ismerkedés elején kiváncsi voltam külsőre hanyasra értékelne egy tizes skálán. Elmondta majd visszakérdezett. Nem akartam neki hazudni. Nem lett volna fer, ha hamis képet festek neki amivel esetleg irreális énképet építene. (Jó persze egy vélemény még kevés ehhez a kérdéshez. Ezt el is mondtam neki.) Szóval 4-5/10-et mondtam. Utólag elmondta azért egyel jobbat (6) várt volna és nem várta, hogy annyira egyenes leszek. De örült neki. Én pedig tudom, hogy igazat mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!