Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek égő 1 Lada 2107-es...

Szerintetek égő 1 Lada 2107-es ladával járni persze jó álapottú val szép belső stb?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 21:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Nekünk is van egy ilyenünk. k--ra lesz.om, hogy ki tartja égőnek, ha égőnek tartja, vegyen nekem x5-t, másrészt tehet egy szívességet, harmadrészt önmagát minősíti. Mellesleg ez az autó ki van fizetve, nem havi 45 E ft-s hitelből szaladozom A4-el. Mert azt is simán megtehetném, mint a legtöbb ember, de nem vagyok hülye.
2010. okt. 25. 22:01
 2/29 anonim ***** válasza:
Nem égő.én kerek lámpással jártam az még régebbi és nem szólt meg senki érte,sőt rengeteg papóka odajött nosztalgiázni :),sőt a csajoknak is bejött.egyedül a benzinár miatt adtam el :(
2010. okt. 25. 22:02
 3/29 anonim ***** válasza:
Én egy Trabit szeretnék venni a nosztalgiája miatt.
2010. okt. 25. 22:13
 4/29 A kérdező kommentje:
köszi és a fogy nem lehet csökenteni 1-3letirel
2010. okt. 25. 22:14
 5/29 BeerHunter ***** válasza:

Ladatuladonosnak lenni egy életérzés. Kurväjó dolog:)

Egyébként új karburátor csodákra képes. Normál vezetésnél ~7 liter.

2010. okt. 25. 22:18
 6/29 A kérdező kommentje:
köszi
2010. okt. 25. 22:36
 7/29 anonim ***** válasza:

Már hogyne lehetne csökkenteni... A gyári karburátor és gyújtás sem rossz, ha rendesen be van állítva és sehol nem szív falsot, nem lóg az előgyújtás-szabályzó. Egy CPI 1280-nal párosított mikrokapcsolós Ózon karburátor pedig csodákra képes. A különböző fogyasztáscsökkentő ketyerékkel (UIS, UPGS) kapcsolatban eléggé megoszlanak a vélemények.

Ha nem elég, amit így ki tudsz hozni, akkor első nekifutásra egy elektronikus gyújtásra érdemes beruházni. Ezzel alacsonyabb fordulaton nyomatékosabb a motor, nem kell annyira pörgetni. Ehhez lehet valami más karburátort társítani: vagy a '90-es évekbeli, továbbfejlesztett DAAZ-karbikat, vagy a Samara Solex-rendszerű karburátorát, vagy valamelyik késői, elektronikus szabályzással is kiegészített Webert. Ez egy hosszú végáttételű (3,9) hátsó híddal és ötfokozatú váltóval okosan használva sokat tud jelenteni.

2010. okt. 25. 22:42
 8/29 anonim ***** válasza:
Én 2105 sel kezdtem és nekem nem volt égő pedig eléggé el volt rohadva de ment és ha elvitt valahova akkor haza is hozott.
2010. okt. 25. 22:57
 9/29 anonim ***** válasza:

Nem, abszolút nem.

Mondjuk az ilyen agyon tuningolt stb. Ladák sztem kicsit égők.....de nem csak a Lada. Úgy értem, ha ilyen ízléstelen, ócska tuningról van szó.

2010. okt. 25. 23:05
 10/29 BeerHunter ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=aJMJtuIQgBA

Na ettől pl. a hereszőröm feláll :D

2010. okt. 26. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!