Szerintetek égő 1 Lada 2107-es ladával járni persze jó álapottú val szép belső stb?
Nem égő, a légútólsóval azért nem értek egyet, mivel az a csuklós Ikarus a nemzeti büszkeségeink közé tartozik, mert még mai napig használják, itthon és az egész világon, s ha külföldön azt mondod Ikarus egyből tudják, jaaa a magyar busz, szóval se a Lada se az Ikarus nem mondható égőnek, sőt engem teljesen felháborít hogy ilyen új Credokra cserélik az Ikarusok amik egy kátyúban összetörnek már,
ugyanúgy ez van Ladával is, a Lada átmegy a mocsáron is, a BMW-vel meg első gödör után már szervízbe mennek mert a lengéscsillapító belehalt.
Én biztos nem vennék Ladát. Ezek elég sokat fogyasztanak, fapadosak, csúnyák, felszereltségük általában egy rádióban és vonóhorogban merül ki.
Nem vagyok gazdag, nincs még kocsim, de ha veszek akkor az nem ilyen öreg kocsi lesz, hanem gyűjtök 1-2 évig és veszek egy modernebb kocsit.
Lelehet pontozni, nekem ez a véleményem.
Egy ismerősöm mesélte,hogy egy veterán autós talin hoztak tréleren egy alig pár-ezer km.-es ladát mutatóba a népnek. Vagy fél óráig könyörögtek a tulajnak,hogy szeretnék +nézni a motorját. Nagy nehezen rá is állt a könyörgésre,amit azzal egészített ki:
-jól van gyerekek,de gyorsan le kell csukni a motorháztetőt mert kimegy az új szag belőle. Ez jó szöveg volt nem mondom. :)
Amúgy 1x én is majdnem elérzékenyültem mikor pár éve az 52-es számú főúton munkából jövet egy régi 1200-es Ladát láttam kb. kemény 60km/h repeszteni egy idős úrral a kormány mögött.Ez volt az a gyári Zsiga amin még a kerek krómtükrök figyeltek csillogón az autón. Ja,és persze az egész autó szine szikrázott a tavaszi napsütésben,olyan jól nézett ki. Hihetetlen mekkora ritkaságok ezek és még van belőlük egy-kettő az országban,csak rejtegetik őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!