Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek égő 1 Lada 2107-es...

Szerintetek égő 1 Lada 2107-es ladával járni persze jó álapottú val szép belső stb?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 21:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem égő! A Lada már bizonyított!
2010. okt. 27. 11:37
 22/29 anonim ***** válasza:
a primitiv hozzá nem értő embereknek benzinzabáló szar marad a lada...de hát végülis ha vki érthozzá és rendesen karban tartja a kocsit kap egy joo, keveset fogyasztó és közben erős ladát...ami ha szépen meg van csinálva eléggé kitud tünni a sorból...és még mindig jobb apuci x5.jénél...
2010. okt. 31. 14:28
 23/29 anonim ***** válasza:
A csuklós Ikarusz égőbb és kényelmetlenebb is !
2010. nov. 7. 09:22
 24/29 RaimiPuch válasza:

Nem égő, a légútólsóval azért nem értek egyet, mivel az a csuklós Ikarus a nemzeti büszkeségeink közé tartozik, mert még mai napig használják, itthon és az egész világon, s ha külföldön azt mondod Ikarus egyből tudják, jaaa a magyar busz, szóval se a Lada se az Ikarus nem mondható égőnek, sőt engem teljesen felháborít hogy ilyen új Credokra cserélik az Ikarusok amik egy kátyúban összetörnek már,

ugyanúgy ez van Ladával is, a Lada átmegy a mocsáron is, a BMW-vel meg első gödör után már szervízbe mennek mert a lengéscsillapító belehalt.

2010. nov. 7. 11:41
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem égő,én jobban utálom a sok kis apuci kedvencét,aki sok milliós kocsit kapnak kezdő jogosítványal.Amúgy, a kérdező is úgy írta,hogy csak erre telik(ha jól emléxem),ezzel nincs is semmi baj,csak ha belegondolsz,veszel 50-100.000ért egy kocsit és ha fel akarod újjítani,vagy igényesen tuningolni,akkor már ott vagy, hogy a festés,új felni,ablakfóliázás,akár motorfelujítás jóval többe kerül,mint maga az aut,akár 2-3x.
2010. nov. 7. 15:07
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Én biztos nem vennék Ladát. Ezek elég sokat fogyasztanak, fapadosak, csúnyák, felszereltségük általában egy rádióban és vonóhorogban merül ki.

Nem vagyok gazdag, nincs még kocsim, de ha veszek akkor az nem ilyen öreg kocsi lesz, hanem gyűjtök 1-2 évig és veszek egy modernebb kocsit.

Lelehet pontozni, nekem ez a véleményem.

2010. nov. 7. 21:30
 27/29 anonim ***** válasza:
Utolsó nem pontozunk le :) Véleményed a korodból adódik, fiatalka vagy még, tapasztalatlan autók terén, megbocsátva :)))
2010. nov. 7. 21:33
 28/29 anonim ***** válasza:
Álmom egy 1.2es lada.Most IV-es golfom van,de szivesen elcserélném egy 100%-ban eredeti gyári állapotu ladára.(70es években gyártotra)
2010. nov. 7. 21:58
 29/29 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm mesélte,hogy egy veterán autós talin hoztak tréleren egy alig pár-ezer km.-es ladát mutatóba a népnek. Vagy fél óráig könyörögtek a tulajnak,hogy szeretnék +nézni a motorját. Nagy nehezen rá is állt a könyörgésre,amit azzal egészített ki:

-jól van gyerekek,de gyorsan le kell csukni a motorháztetőt mert kimegy az új szag belőle. Ez jó szöveg volt nem mondom. :)

Amúgy 1x én is majdnem elérzékenyültem mikor pár éve az 52-es számú főúton munkából jövet egy régi 1200-es Ladát láttam kb. kemény 60km/h repeszteni egy idős úrral a kormány mögött.Ez volt az a gyári Zsiga amin még a kerek krómtükrök figyeltek csillogón az autón. Ja,és persze az egész autó szine szikrázott a tavaszi napsütésben,olyan jól nézett ki. Hihetetlen mekkora ritkaságok ezek és még van belőlük egy-kettő az országban,csak rejtegetik őket. :)

2010. nov. 8. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!