Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek égő 1 Lada 2107-es...

Szerintetek égő 1 Lada 2107-es ladával járni persze jó álapottú val szép belső stb?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 21:52
1 2 3
 11/29 BeerHunter ***** válasza:
2010. okt. 26. 00:37
 12/29 Joccii válasza:

Nekem is volt egy 2107-em. Már bánom ,hogy 50e eladtam. Azóta többször megkerestem a vevőt ígértem neki fűt-fát meg 200ezret ,hogy visszakapjam. "Hozzáteszem 40 éves a fickó"

Neki ennyi volt a válasza: vedd tudomásul édes fiam Ladával járni dicsőség. Egyrészt mert még mindig autó ,másrészt pedig egyre kevesebb van az utakon és ezeket meg kell őrizni.

De ha neked nem kell az autó én vevő vagyok rá.

2010. okt. 26. 14:13
 13/29 anonim ***** válasza:

Nekem 1200s van,és nagyon büszke vagyok rá.Fogyasztása 7-9L de nemkell 25-30eft törlesztőt fizetni havonta és még azt is beletankolhatom :)

Én új kocsival szégyelek járni,mert olyankor úgy érzem magam mint egy elkényeztetet új gazdag kis nyomigyerek

Ezek az új kocsik nőknek való,vagy legyengűlt állapotu férfiaknak :) ui:

2010. okt. 26. 17:26
 14/29 anonim ***** válasza:

Nekem 1200s van,és nagyon büszke vagyok rá.Fogyasztása 7-9L de nemkell 25-30eft törlesztőt fizetni havonta és még azt is beletankolhatom :)

Én új kocsival szégyelek járni,mert olyankor úgy érzem magam mint egy elkényeztetet új gazdag kis nyomigyerek

Ezek az új kocsik nőknek való,vagy legyengűlt állapotu férfiaknak :)

2010. okt. 26. 17:27
 15/29 anonim ***** válasza:

Gondoltam beírok valami fikázó velőset...

Megnéztem a videókat, visszatértek az emlékeim...Dinnyés, majd Kocka 1300...Gyönyörű időszak volt! Most már a harmadik 5-er Bímerem van, de a hátsó hajtás miatt szerettem a Ladába és utána a Búmerbe...VFTS kicsit drága lenne hétköznapra, de egy szépen megcsinált, behifizett verda még mindig mutat bárhol jelensz is meg!!!

2010. okt. 26. 17:51
 16/29 anonim ***** válasza:
egy audi a6-ost cikibb összetörni... egyébként meg én személy szerint szeretem a ladákat. ha csaj szempontból nézed buknak is rá.:D azzal vigyázz hogy ne tuningold szét és bömböltesd benne a tuctuc zenét mert az már majdhogynem 'rajos'. annyi belefér hogy egy szép piros/kék festés és sötétített üvegek!:) nekem ha lenne ladám (és lenne kocsim:D) ez lenne az esztétikai elképzelésem róla. van benne jó nagy hely (amit arra használsz amire akarsz:D), nem égő egyáltalán. sok 'tömegkocsi' között már alig látok ladákat jó állapotban. amiket látok mind lepusztult szarok. egy szép lada nem égő ismétlem magam, hanem igenis jó dolog!:)
2010. okt. 26. 18:11
 17/29 anonim ***** válasza:
Én szerelmese vagyok a régi idők autóinak, és egy ápolt Lada, főleg ha látszik is, hogy törődtek vele, akkor az nagyon üt. Például nekem a Lada Samara egyáltalán nem tetszik, de nemrég láttam egyet vadonatúj fényezéssel, ápolt belsővel, és az is nagyon tetszett. Szóval szerintem nem az számít, hány éves, hanem az, ha vastagon áll rajta a piszok, és ha bent gázolsz a szemétben.
2010. okt. 26. 18:34
 18/29 anonim ***** válasza:

Nem égő de mi a jó abban hogy veszel egy benzinzabáló vasat 100.000ért?

Se szervó, se kp-zár és a többiről ne is beszéljünk.

2010. okt. 26. 18:37
 19/29 A kérdező kommentje:
Én olyan akarok csinálni hogy hófehér festés meg fekete foliázot üveg meg valami fain felni meg valami zene bele.Kb enyi
2010. okt. 26. 18:37
 20/29 A kérdező kommentje:
sajnos csak erre fussa de itt hogy írták vennék bele új karbit meg stb am csak 2 évig használnám
2010. okt. 26. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!