Szerintetek égő 1 Lada 2107-es ladával járni persze jó álapottú val szép belső stb?
A másik szőrállító:
Nekem is volt egy 2107-em. Már bánom ,hogy 50e eladtam. Azóta többször megkerestem a vevőt ígértem neki fűt-fát meg 200ezret ,hogy visszakapjam. "Hozzáteszem 40 éves a fickó"
Neki ennyi volt a válasza: vedd tudomásul édes fiam Ladával járni dicsőség. Egyrészt mert még mindig autó ,másrészt pedig egyre kevesebb van az utakon és ezeket meg kell őrizni.
De ha neked nem kell az autó én vevő vagyok rá.
Nekem 1200s van,és nagyon büszke vagyok rá.Fogyasztása 7-9L de nemkell 25-30eft törlesztőt fizetni havonta és még azt is beletankolhatom :)
Én új kocsival szégyelek járni,mert olyankor úgy érzem magam mint egy elkényeztetet új gazdag kis nyomigyerek
Ezek az új kocsik nőknek való,vagy legyengűlt állapotu férfiaknak :) ui:
Nekem 1200s van,és nagyon büszke vagyok rá.Fogyasztása 7-9L de nemkell 25-30eft törlesztőt fizetni havonta és még azt is beletankolhatom :)
Én új kocsival szégyelek járni,mert olyankor úgy érzem magam mint egy elkényeztetet új gazdag kis nyomigyerek
Ezek az új kocsik nőknek való,vagy legyengűlt állapotu férfiaknak :)
Gondoltam beírok valami fikázó velőset...
Megnéztem a videókat, visszatértek az emlékeim...Dinnyés, majd Kocka 1300...Gyönyörű időszak volt! Most már a harmadik 5-er Bímerem van, de a hátsó hajtás miatt szerettem a Ladába és utána a Búmerbe...VFTS kicsit drága lenne hétköznapra, de egy szépen megcsinált, behifizett verda még mindig mutat bárhol jelensz is meg!!!
Nem égő de mi a jó abban hogy veszel egy benzinzabáló vasat 100.000ért?
Se szervó, se kp-zár és a többiről ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!