Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem érti meg h én már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem érti meg h én már nem akarok bulizni járni, ma is megkért h menjek vele de nekem nem hogy kedvem, de még pénzem sincs rá. Bnőjének viszont azt mondta h én nem engedem el, pedig ez nem igaz. Miért mondja ezt?

Figyelt kérdés
Bnőjét tényleg nem engedi el a pasija és rám is ezt fogta, sőt még le is f@szozott....

2013. máj. 9. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Kifogásnak hívják.
2013. máj. 9. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyilván haragszik rád, amiért nem mész vele, mert azért gondolom még fiatalok vagytok, és a párod szeretne veled elmenni szórakozni, te meg inkább otthon punnyadsz...
2013. máj. 9. 20:04
 3/4 A kérdező kommentje:
kifogás?? de mire?? bnője nem megy azért ne én legyek a fasz. na meg a másik, reggel már mondta h megy, erre mondtam h jó én megyek pecázni akk, erre azt mondta h mégse megy csak inkább legyek vele. amint este lett, tudta h már biztos h nem fogok kimenni pecázni, addigra meg kitalálta h ő még is csak el fog menni bulizni. Ez is milyen dolog?!
2013. máj. 9. 20:06
 4/4 A kérdező kommentje:
azt írtam h addig nem volt gond h nem megyek vele amíg ki nem derült h nem megy vele a barátnője. ha nincs ló, jó a szamár is?
2013. máj. 9. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!