Honnan tudom, hogy egy srác csak kedvességből érdeklődik irántam, vagy többet akar tőlem?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel párszor találkozunk a közös társaság miatt és olyankor mindig érdeklődik felőlem,próbál minél többet beszélgetni velem,ha valamit mond társaságban,akkor gyakran nézi a reakciómat,és próbál minden adott helyzetben hozzám szólni. Alapból is elég közvetlen típus,de nem tudom,h más lányokkal is így viselkedik-e. Nekem bejön,szívesen randiznék vele,de nem hívott el eddig még,bár még csak 5-6szor találkoztunk,és nemrég még együtt voltam a barátommal,aki szintén benne van ebben a társaságban. Ja és mióta szakítottunk,az exemnél érdeklődött felőlem ez a srác. Honnan tudjam,hogy akar-e tőlem valamit? Hogy deríthetném ki? Nemsokára lesz egy rendezvény,ahol újra összefutunk,addigra kéne valami terv.:D
20/L
2013. jún. 6. 18:24
1/4 anonim válasza:
Amit leírtál, abból elég esélyes, h akar tőled vmit.
2/4 anonim válasza:
talán van egy szerved amit úgy hívnak hogy száj. Na azt kinyitod és hangokat kibocsájtva elmondod neki. :)
3/4 anonim válasza:
Lehet gazos lenne neki es neked is, ha osszejonnetek az exed miatt nem? Ha az nem problema, akkor te is rakerdezhetsz, ez mar egy uj kor, csaj is kezdemenyezhet.
4/4 anonim válasza:
örök igazság: házinyúlra nem lövünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!