Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy srác, nagyon jó...

Van egy srác, nagyon jó barátok vagyunk, de én többet érzek. Én 17 ö 21. Tudja hogy többet érzek iránta. Egy hétvégén fb-n írta, hogy megpróbálhatjuk. Aztán hétfön meg azt mondta hogy még gondolkozik. Nem értem mit akar?

Figyelt kérdés
Én annyiban is hagytam, gondolkozzon, azt mondta hogy nem akar tölem semmit, de a testbeszéde teljesen mást tükrözik, readásul ott az a tény is hogy az lb-mnek mondta hogy nagyon fontos vagyok neki és szeret. Mi lehet az oka hogy mégsem akar velem járni? A korkülönbség közrejátszhat vagy az hogy tudja hogy nekem ö lenne az elsö barátom, s emiatt nagyon fél hogy megbántana?
2013. jún. 6. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak nem megfontolt,hanem a pillanatnyilag jónak tűnő gondolatait mondja.
2013. jún. 6. 09:01
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
lb? Nem a barátnőiddel beszélsz.
2013. jún. 6. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szerelmes beléd,van ilyen el kell fogadnod.Viszont örülj annak,hogy egy jó barátod van akire számíthatsz.A korkülönbség nem lehet az oka,normálisnak mondható.
2013. jún. 6. 09:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is szokta írni fb-n hogy szeret, de az lb-m kikérdezte, ezért mondta el neki is.. nem megfontolt, csak a pillanatnyilag jónak tünö gondolatait mondja ki? ez most mit jelent..?
2013. jún. 6. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!