Ismerkedés kép nélkül társkeresőn, esélyek?
Hihi, én pár hete felregisztráltam KÍVÁNCSISÁGBÓL az egyik társkeresőre, hogy lássam, egyáltalán mennyi lány van, akik a környéken szóba jöhetnek. (Mondjuk az durva, hogy az ország 2. legnagyobb városából is ~300-an vannak fent és ki tudja, ezek közül mennyi az, aki legalább fél éve benézett).
Őket végig is futottam, kb. minden 2.-nál kint van a "ha nincs képed, el se olvasom" jellegű szöveg a bemutatkozásban.
És most a kedvedért beléptem, hogy mi történt 2 hét alatt. 0 (értsd: NULLA) ember kattintott(!) a kép nélküli profilomra!
Vagyis beleírhatnám a bemutatkozásomba azt is, hogy milliárdos, félistentestű hapsi vagyok, aki szabadidejében a délkelet-ázsiai árváknak épít iskolákat, akkor is ez lenne az eredmény.
Arra nem tudom, hogyan reagálnának, ha kép nélküli profilról írok üzit, mert azt nem próbáltam (és nem is állt szándékomban).
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!