Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresőn ismerkedés az mennyire kapufa? Bejött már valakinek vagy többnyire csalódás?
50-50
próbáld meg,veszteni nem tudsz
Oszinten szolva nekem sem jott be egy se.
Internet meg csak-csak, de a tarskeresok a penzlehuzasrol szolnak 90%.
21/F
A társkereső nem jó, nagyon szar!
Ismerkedhetsz fórumon, játékban, Facebook csoportban a neten közös érdeklődési körű emberekkel, az összejöhet, de a társkeresőnél nagyon-nagyon pici az esély. Ott már erőltetni kell a szerelmet, nem csak magától hull ránk, mint a hó, és ennek megfelelő emberek is vannak rajta.
Nekem volt onnan hosszabb kapcsolatom is, olyan is volt, akivel azóta barátok lettünk (párként nem illünk össze). De rengeteg rosszul sikerült randiból és beszélgetésből volt ez a két értelmes srác.
25/N
én társkeresőn, fél év és 3 csalódás után ismertem meg a férjemet, illetve egyik volt osztálytársam is az ő férjét. ők már babát is várnak.
amióta belecsöppentem a randik és párkapcsolatok világába, 5 év alatt, senki más nem illett hozzám olyan szinten mint a férjem. nagy mázlim volt:) szóval nekem bejött.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!