Mit lehet olyankor tenni, ha emiatt még mindig nem tudom elhinni, hogy van jogom barátnőre?
Figyelt kérdés
Sok lány rondának tart és durván meg is mondja nekem, akiknél bepróbálkozom, viszont a lányok másik része meg épp ellenkezőleg viselkedik, helyesnek, cukinak tart és olyan is volt már, hogy csajok kezdeményeztek nálam. Viszont az az igazság, hogy én rondának tartom magam,sosem voltam elégedett magammal, most is azon vagyok, hogy jobban nézzek ki legalább testre, ha már az arcom olyan, amilyen, sajnos. Szóval egyetértek azokkal a csajokkal, akik csúfolnak, nyílván tudják, hogy így lehet legjobban megbántani és lekoptatni egy fiút, persze van, aki szerintem ezt élvezi, mert azért az is megfigyeltem, hogy a kedvesebb, normálisabb lányok inkább csak közömbösök vagy bevetik, hogy van barátjuk, hogy lekoptassanak. Meg sokat olvastam testbeszédet nem kell szó sem sokszor és már látom, hogy nem tetszem a lánynak, de a legtöbb csaj neten mondja meg, hogy ronda vagyok, mert ott gyakrabban próbálkozom, nem vagyok egy társasági arc, inkább ilyen értelmes, gondolkodós, értelmiségi, rendes fiú típus, de szent sem vagyok persze, nekem is sok hibám van és szexmániás is vagyok. XD2013. júl. 24. 17:27
1/7 LeftBehind válasza:
Hát ha már az sem elég,hogy a csajok próbálkoznak nálad,akkor ez veszett fejsze nyele.
2/7 anonim válasza:
Küldj képet,és megmondom,hogy tényleg olyan csúnya vagy e,mint ahogyan mondod :-)
17/L
4/7 A kérdező kommentje:
17 éves lány, mert mi vagy te valami szuper istennő, aki megmondja az igazat?:D
Van, aki rondának, tarta, van ak helyesnek meg van, aki átlagosnak, már sok-sok lánytól megkaptam a véleményt, a tiéd nem sokat számít, mert nem rég is megkaptam, hogy cuki vagyok például. De lehet hogy nem soká valaki azt mondja, hogy ronda vagyok.
2013. júl. 24. 20:16
5/7 A kérdező kommentje:
Na jó, de igazából élőben csak egy lány próbálkozott még csak be és nem is most volt,mostanság csak fb-n szokta, de általában messze élnek tőlem, szóval most mit tudok velük kezdeni, értitek. :/
2013. júl. 24. 20:19
6/7 LeftBehind válasza:
Az még így is egyel több,mint amennyi nálam próbálkozott sőt hadd ragozzam tovább,még soha nem volt olyan hogy akár egy csajnak is tetszettem volna....nem még hogy ők szólítsanak le engem,te jó ég!
Amúgy most mit fogsz csinálni? Vársz amíg az egész világ egyöntetűen felordít,hogy jól nézel ki?
7/7 LeftBehind válasza:
Teacher - Úgy néz ki vannak még csodák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!