Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiú nem a tipikus...

Ha egy fiú nem a tipikus szépségideál, amire a lányok gerjednek, illetve sokan csúfolták már a fiút, akkor szerintetek úgy van esélye barátnőre, ha csak barátkozik lányokkal? Valaki esetleg, barátkozni, lányok? : D

Figyelt kérdés
Amúgy mondták már lányok, hogy helyes vagyok, de ne vagyok vak, tisztában vagoyk értékeimmel, külsőre nagyon messze vagyok az álomférfitól, már pedig a külső alapja mindennek, akiknek bejöttem, ők általában nem is mentek a külsőre vagy valami fura oknál fogva helyesnek tartottak őszintén, de nagyon ritka az ilyen lány. Szép lánynak is tetszette már ronda fiúként, de nem ez a jellemző természetesen. :D
2013. júl. 5. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
A barátkozás a lehető legrosszabb megoldás.
2013. júl. 5. 18:32
 2/2 anonim válasza:
a normálisabb lányok nem arra mennek h mennyire vagy kigyúrt vagy úgy nézel-e ki mint zsüsztin bieber hanem h h bánsz velük,milyen a személyiséged...az ilyeneket próbáld kihalászgatni, mindig önmagad legyél ne akarj olyan lenni mint "más" és akkor egy nagyobb hal is horogra akad ;) tudod "ha csak a víz felszínén horgászol sok kis értéktelen halakra bukkansz,de ha mélyebbre dobod a horgot nehezebben de sokkal értékesebb halat tudsz fogni"
2013. júl. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!