Szerintetek 'ilyen' fejjel van esélyem barátnőre?
Bp-n lakom és 20 éves egyetemista vagyok (gépészm.)
eddig még nem igazán volt barátnőm, ami szerintem a ronda orrom miatt (is) van :/
pedig én tényleg nem lennék annyira "válogatós" lányok terén, csak az zavar ha az illető nem valami igényes és ha túlsúlyos (ez szerintem érthető valamennyire)
[link] [jobb]
A kérdést meglátva azt hittem kb. így nézel ki: [link]
Ezzel ellentétben egy elég helyes fiú nézett velem szembe. Van esélyed, nálam legalábbis biztos, szerintem sokan tarthatnak helyesnek. És még okos is vagy :) Jársz eleget társaságba? Nem azzal van a gond, hogy elvárod, hogy téged találjanak meg a lányok, ők menjenek oda hozzád?
nekem nem tetszel, de mint látod vannak itt néhányan akiknek igen
a hajad lenyalt, kicsit turbózhatnád
de most tényleg nem sajnáltatni szeretném magam vagy valami, de kedves tőletek :3
lehet igazából az a baj, hogy bulizni sem járok el, inkább kimegyek gördeszkázni
swag-nek sem akarok tűnni, csakmert oldalt rövid, felűl hosszú hajam van (akkor is ilyen volt, amikor még nem jött ez divatba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!