Szerintetek 'ilyen' fejjel van esélyem barátnőre?
Figyelt kérdés
Bp-n lakom és 20 éves egyetemista vagyok (gépészm.)
eddig még nem igazán volt barátnőm, ami szerintem a ronda orrom miatt (is) van :/
pedig én tényleg nem lennék annyira "válogatós" lányok terén, csak az zavar ha az illető nem valami igényes és ha túlsúlyos (ez szerintem érthető valamennyire)
[link] [jobb]
2013. júl. 16. 17:38
11/15 anonim válasza:
Na látod, meg is van az ok :) Az egyetemen nem szoktál bulizni? Vagy ott nincs olyan lány, aki tetszene?
Hová jársz egyébként?
12/15 anonim válasza:
lehet "ilyen"fejjel esélyed, mert nem vagy csúnya! :D
13/15 anonim válasza:
Inkább az önbizalomhiány a baj. Mi lányok magabiztos pasikat keresünk akik oda mernek jönni hozzánk. Semmi baj a kinézeteddel csak legyél magabiztosabb.
14/15 anonim válasza:
Esküszöm, hogy először féltem megnyitni a képeket:s de mikor megláttam.:) Semmi baj sincs veled(sőt), az orrod is tök normális.:D Igaz, a hajadat egy picit tényleg felturbózhatnád, de még így sem rossz:)
15/15 A kérdező kommentje:
:3
2013. júl. 19. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!