Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagy orrom van és sok lány emiatt csúfolt meg rondázott le, akkor már semmi esélyem sincs barátnőre?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 18:38
2/13 anonim válasza:
Én is azonnal a Gyurcsányra gondoltam. xD
3/13 anonim válasza:
Há más is nagy nem csak az orrod még tehetsz 1-2 próbát!
4/13 anonim válasza:
Ha hanukát ünnepelsz ha nem akkor is lehet...
6/13 anonim válasza:
Nem mondanám.
Ha egyébként jól nézel ki, jó a kiállásod és ez mellé a belső tulajdonságok is megvannak, akkor nem hiszem, hogy magában az orrod kizáró ok lenne.
Amúgy meg a kislányok szoktak valakit a külseje miatt csúfolni meg lerondázni, de nyilván a komolyabb lányok nem ilyenek.
8/13 Hanariko válasza:
Azért mert pár (de mégha sok) lány csúfolt, az nem egyenlő azzal hogy soha senkinek nem fogsz tetszeni és soha nem lesz senkid. Ne figyelj rájuk, nem kell velük törődni, éld az életed.
9/13 anonim válasza:
Nézd nekem rohadt nagy orrom van, mindenki kiröhög mégis volt egy elég jó csajom 1 évig ami miatt sokan irigyek voltak. Pedig vicces sem vagyok.
Annyiból jó nekem, hogy 186cm vagyok, széles váll, kicsit izmos. De a nagy orrom zavar nagyon. Görbe. :(
21/F
10/13 anonim válasza:
ez hülyeség, ne törődj velük, egy pasi akkor néz ki jól, ha karakteres az arca, nem ha cuki babaképe van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!