Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuperpocok kérdése:
Milyen gyakran írjak rá arra a lányra aki bejön?
Figyelt kérdés
Ha túl gyakran írok rá akkor zaklatásnak veszi, ha ritkán akkor meg azt hiszi, hogy nem is érdeklem őt.
Mi az arany középút?
2013. febr. 7. 18:02
1/5 anonim válasza:
Akkor meg hívd el ...... pizzázni vagy moziba.
Légy creative ;)
2/5 anonim válasza:
Olyan gyakran írj rá ahogyan jónak látod és a szövegéből ki fog derülni hogy ő mennyire látja jónak. De ha akarsz is tőle valamit azt tudatnod kell vele.
3/5 anonim válasza:
ha nem csak egy-egy igen, aha stb. dumákat ir vissza hanem beszélgettek is normálisan akkor irj amikor látod. Ha szimpi vagy neki akkor úgyis irni fogja ha épp nem ér rá. De legegyszerűbb lenne pár beszélgetés után elhivni valahová
4/5 anonim válasza:
Ha nekem tetszik valaki akkor bármennyit írhat, szerintem ez nem gond. De egy találkozó mindig jobb:)
5/5 anonim válasza:
Ha tudod, hogy esetleg bejössz neki, akkor minden adandó alkalommal, én legalábbis bírom, ha egy srác ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!