Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagy orrom van és sok lány emiatt csúfolt meg rondázott le, akkor már semmi esélyem sincs barátnőre?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 18:38
11/13 A kérdező kommentje:
# 10/10
Hát én rám már mondták, hogy aranyos, cuki vagyok és babapofám van, de ez a nagy orr eléggé elrondít és sokak emiatt támadnak és emiatt nem igazán van már kedvem se próbálkozni lányoknál, pedig egy kevésnek már tuti bejöttem azt is tudom. Csak fj, hogy sok lány kigúnyol és támad, bánt, én nem értem mi a jó nekik ebben. Nekem ez nagyon rosszul esik. :(
2013. febr. 7. 21:16
12/13 anonim válasza:
én például kifejezetten a nagy orrú fiúkra bukom,lehet hogy ez kicsit beteges,de számomra attól férfias valaki, ha van egy karakteres,nagy orra.szerintem még nem is nagyon volt dolgom normális méretű, szabályos orrú fiúval:D szóval ne keseredj el, minden esélyed megvan egy barátnőre :)
13/13 anonim válasza:
nekem foglalt most a szívem, de attól még el tudom képzelni, hogy egy ilyen fiúval járjak, ha a belsője jó és valami mégis megfog a külsején is.. lehet az akármi..még ha többi szerint nem is szép, nekem lehet a legszebb.. szóval nyugi! esetleg azzal segíthetsz magadon, hogy járj edzeni, az valamilyen képen nagyon vonz sok mostani lánykát. és ha igényes lesz a külsőd (ne üöltözz kérlek divatos rózsaszin cuccokba mert az szánalmas) akkor van esélyed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!