Fiúk, akiknek a sport az életük! Mennyire van szükségetek komoly barátnőre? Akartok egyáltalán? És mennyi időt szánnátok rá, h vele legyetek, ha eddig szinte minden szabadidőtök a sportról szólt?
Figyelt kérdés
Nem hivatásos sportolóról van szó,hanem olyanról,akinek ez a hobbija,szenvedélye,és később talán edző lesz vagy ilyesmi,de nem hivatásos sportoló. Ez a bizonyos srác 21 éves.2013. júl. 23. 20:55
1/2 anonim válasza:
Én a lánnyal lennék többet, a kettő megfér egymás mellett,főleg ha néha ötvözni is lehet a kettőt..csajt is magammal vinni/belevonni,ha ez nem sikerül az sem gond.:D
2/2 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de ismerek 20 körüli fiúkat, akiknek ilyen terveik vannak (TF, stb...), és a legtöbbjüknek elég komoly kapcsolataik vannak, viszont nekik fobtos hogy a lány is legyen sportos (alkatilag, és gondolkodásilag is), így mindketten jobban élvezik a közös programokat :)
Én is sportolok, és ha elmegyünk haverokkal strandra, mindig hülyülünk, és akkor néha egy-egy csaj ki szokott akadni, mert nem süttetheti a seggét... nna pl ezeket nem bírják sokáig :D
Szóval nem az idötöltéssel van a gond hanem hogy mit is csináltok akkor :D
De sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!