Titeket nem idegesitene fel, hogy még a kifejezetten ronda nők is elvárják, hogy elbővüljék őket?
Mert velem konkrétan ma történt meg, hogy ilyen szextárskeresőn visszairt egy nő, mert megtetszett neki a humorom.
Am jófej meg minden, csak idősebb tölem vagy 10 évvel (24 vagyok), meg olyan 90 kiló lehet...
Na de mivel kanci voltam ezért beszélgettem vele.
És nekem nem fér a fejembe az, hogy még egy ilyen ronda nőnek is van lehetősége, hogy válogasson!
Ha nekem azt mondaná egy ronda nő, hogy feljön és dug velem, akkor nem mondanék nemet!
De, hogy egy ronda nő még elvárja az udvarlást TŐLEM az már kicsit felháboritó.
Komolyan, még egy ilyen ronda nőnek is tök természetes az, hogy egy sokkal fiatalabb és nem egy lepukkant, elhizott trotty 30as akar vele szexelni?
És még erre se mondja azt, hogy "repülök hozzád", hanem MÉG ELVÁRJA, HOGY UDVAROLJAK MEG VEGYEM LE A LÁBÁRÓL?
Nem érdekel, hogy a nőknek ez az "igénye", amit előszeretettel támasztanak alá evolucios magyarázatokkal, mert ha más lenne a társadalmi berendezkedés, és a nőknek nem lenne ennyire fenn a dolga, akkor bizony örülnének, hogy valaki rájuk néz.
Nagyon elszaladt a ló a nőkkel szerintem. Mert még ilyet, hogy egy ronda, kövér nő is válogathasson a kategoriájától fényévekre lévő fiukból, az már abszurd!
Érdekes modon, a jóképű srácokkal pár óra füzgérelés után elmennek szexelni JÓ csajok!
Én fiatal lányból is max csak annak kellek igazán, akinek még nem volt senkije, tapasztalatlan, önbizalomhiányos, és ráharap a látszólag határozott viselkedésemre!
Ez esetben tegyél érte. 16 felett már nemigazán menő a csajok közt a vékony pasi.
Ha egy csaj lefekszik veled egy buliban, akkor legalább a látványt ki akarja élvezni, meg a tudatot, hogy egy újabb jó pasit megfogott magának. És ez nem csak a szép csajokra igaz. Nyilván, ha nem vagy senkinek se az esete, akkor úgy már nehezebb indokot felhozni és ezért kell esetleg "jobban görcsölni", mint másnak. BÁR én még mindig nem érzem, hogy egy puszta flörtölés miben megerőltető. Én néha olyanokkal is megejtem, akiktől semmit nem akarok. Semmi megerőltető nincs benne.
Elég esélyes....
Belinkel három teljesen normális nőt/lányt. Egyik se csúnya még véletlenül sem, majd benyögi: "Ilyeneknél sincs..."
Tényleg csak tárgyként, tömni való lyukként tekint a nőkre, ezért esik nehezére egy kis kedvesség... nem is: emberség.
"Nehogy már a barátnő meglététöl függjön már, hogy mikor van szex."
Kicsifiú, neked a prostik valók, nem pedig a barátnők és önkéntes szexpartnerek.
na, ma rámir egy nő egy társkeresőn.
Mondom, bocs, de én csak dugni szeretnék.
Azt mondja nem baj.
Mondom nem olvastad el az adatlapomat, oda is le van irva.
Azt mondja kép alapján válogat...
Mondom köszzzzz....
Aztán mondja, hogy neki szabadidő partner kell (tehát szexpajti)
És akk még ilyeneket kérdezget, hogy szép e péniszem.
PFFFFFFFFFFFFFFFF na erre nagyon kikeltem magamból.
HÁT MI AZ, HOGY EGY ronda, dundi, kis mellű nő, akinek még az arca se szép, ilyen szinten válogasson, hogy még a pénisz külső se legyen mindegy?
Bezzeg azt elfelejti, hogy az ő teste hitvány?
Szóval felháboritó egyszerüen.
Tényleg "baromira felháborító", hogy te annyira kanos vagy, hogy mindegy neked, hogy a porszívó csövét vagy más dugnál,
de más nem annyira "kanos", hogy szó nélkül alád feküdjön! :D
Nem a helyzet felháborító, hanem TE vagy röhejes! :)
Sose fogod megérteni, hogy a problémád nem abból ered, hogy te hímnek születtél és a nők "mindent megtehetnek"...
Nem. Te csak szimplán IGÉNYTELEN vagy, más meg nem az.
de en akárhogy nezem vonzobb kulsovel rendelkezem, mint ezek a szoban forgo noszemelyek.
es ha en nem probalkozom kategoriamon kivuli noknek, akkor nekik honnan van pofajuk es lehetőségük h a kategoriajukon kivul eso fiukat pellengereztessék.
Nem vagy köteles válaszolni. Ha nem tetszik, írsz egy üzenetet, hogy bocs, nem vagy az esetem és ennyi.
De ha ennyi eszed nincs.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!