Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket nem idegesitene fel,...

Titeket nem idegesitene fel, hogy még a kifejezetten ronda nők is elvárják, hogy elbővüljék őket?

Figyelt kérdés

Mert velem konkrétan ma történt meg, hogy ilyen szextárskeresőn visszairt egy nő, mert megtetszett neki a humorom.

Am jófej meg minden, csak idősebb tölem vagy 10 évvel (24 vagyok), meg olyan 90 kiló lehet...

Na de mivel kanci voltam ezért beszélgettem vele.

És nekem nem fér a fejembe az, hogy még egy ilyen ronda nőnek is van lehetősége, hogy válogasson!

Ha nekem azt mondaná egy ronda nő, hogy feljön és dug velem, akkor nem mondanék nemet!

De, hogy egy ronda nő még elvárja az udvarlást TŐLEM az már kicsit felháboritó.

Komolyan, még egy ilyen ronda nőnek is tök természetes az, hogy egy sokkal fiatalabb és nem egy lepukkant, elhizott trotty 30as akar vele szexelni?

És még erre se mondja azt, hogy "repülök hozzád", hanem MÉG ELVÁRJA, HOGY UDVAROLJAK MEG VEGYEM LE A LÁBÁRÓL?

Nem érdekel, hogy a nőknek ez az "igénye", amit előszeretettel támasztanak alá evolucios magyarázatokkal, mert ha más lenne a társadalmi berendezkedés, és a nőknek nem lenne ennyire fenn a dolga, akkor bizony örülnének, hogy valaki rájuk néz.

Nagyon elszaladt a ló a nőkkel szerintem. Mert még ilyet, hogy egy ronda, kövér nő is válogathasson a kategoriájától fényévekre lévő fiukból, az már abszurd!

Érdekes modon, a jóképű srácokkal pár óra füzgérelés után elmennek szexelni JÓ csajok!

Én fiatal lányból is max csak annak kellek igazán, akinek még nem volt senkije, tapasztalatlan, önbizalomhiányos, és ráharap a látszólag határozott viselkedésemre!

2013. júl. 18. 23:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok izmos. Vézna vagyok azt lehet mondani.
2013. júl. 19. 00:15
 32/51 A kérdező kommentje:
vagyis az edzetlen a legjobb kifejezés.
2013. júl. 19. 00:15
 33/51 anonim ***** válasza:

Ezen túl azért adsz magadra?

Mert ha nem, akkor sok megalázó élménytől mentenéd meg magad, ha változtatnál a dolgokon. Ektomorfként nehéz izmot építeni, de nem lehetetlen. Öltözködésben pedig egy pasinak nem kell annyira extrémen sokat költenie, hogy kinézzen valahogy.

2013. júl. 19. 00:20
 34/51 A kérdező kommentje:
na, hát én az izomhiányt leszámitva nem nézek ki annyira rosszul.
2013. júl. 19. 00:22
 35/51 anonim ***** válasza:
akkor lehet, hogy elég lenne, ha nem felszínes emberek közt keresgélnél és akkor még szép barátnőd is lehetne?
2013. júl. 19. 00:24
 36/51 anonim ***** válasza:

De most mégis mi a problémád? A nő elvárja hogy elbűvöld, te meg eldöntöd hogy megér-e annyit, hogy törd magad érte.

Egyébként neki azért van lehetősége, mert ha nem jön össze, akkor nem szexel, nagy ügy.

Speciel én is jelenleg szexkapcsolatokban utazom, és igenis elvárom, hogy a másik bókoljon és bűvöljön el. Mondjuk nem vagyok ronda. De ha az lennék, akkor is elvárnám. Pontosabban olyannal akarok csak szexelni, akinek tetszem, akárhogy is nézek ki. Ha valakinek nem tetszem, az keressen magának olyan nőt, aki tetszik neki. Ennyi. A nők emberek, érzéseik vannak, nem csak lukak, amiket betömködhetsz, ha "kanci" vagy.

Nem mellesleg a partneremnek talán a legjobb estét pont akkor szereztem, amikor az történt, hogy szépen felöltöztem, mielőtt találkoztunk, és amikor meglátott, köszönés helyett csak annyit bírt mondani, "hú.. de dögös vagy!" Egyszerűen éreztem, hogy ez nagyon őszintén kibukott belőle, ettől szexinek éreztem magam és jókedvem lett, és az bizony neki is jó volt.

Kezdj olyan nővel, akit szexinek találsz. Ennyi. Ha ő nem tetszik, akkor ne beszélgess vele. Van akinek a jabba típusú nők jönnek be, mindketten jobban jártok, ha ő egy olyan pasival szexel, te meg egy neked tetsző nővel.

2013. júl. 19. 00:25
 37/51 A kérdező kommentje:

De jobb lenne, ha nemi életem is lenne. Nehogy már a barátnő meglététöl függjön már, hogy mikor van szex.

Egy dolgot tudok: a jóképű srácoknak MINDIG van muff!

2013. júl. 19. 00:27
 38/51 A kérdező kommentje:
nade nekem aki tetszik (avagy átlag csinos lányok), azoknak én nem kellek!
2013. júl. 19. 00:28
 39/51 A kérdező kommentje:

pl:

[link]

(random google képtalálat)

2013. júl. 19. 00:29
 40/51 A kérdező kommentje:
az lyen lányok engem már töböl offolnak!
2013. júl. 19. 00:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!