Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket nem idegesitene fel,...

Titeket nem idegesitene fel, hogy még a kifejezetten ronda nők is elvárják, hogy elbővüljék őket?

Figyelt kérdés

Mert velem konkrétan ma történt meg, hogy ilyen szextárskeresőn visszairt egy nő, mert megtetszett neki a humorom.

Am jófej meg minden, csak idősebb tölem vagy 10 évvel (24 vagyok), meg olyan 90 kiló lehet...

Na de mivel kanci voltam ezért beszélgettem vele.

És nekem nem fér a fejembe az, hogy még egy ilyen ronda nőnek is van lehetősége, hogy válogasson!

Ha nekem azt mondaná egy ronda nő, hogy feljön és dug velem, akkor nem mondanék nemet!

De, hogy egy ronda nő még elvárja az udvarlást TŐLEM az már kicsit felháboritó.

Komolyan, még egy ilyen ronda nőnek is tök természetes az, hogy egy sokkal fiatalabb és nem egy lepukkant, elhizott trotty 30as akar vele szexelni?

És még erre se mondja azt, hogy "repülök hozzád", hanem MÉG ELVÁRJA, HOGY UDVAROLJAK MEG VEGYEM LE A LÁBÁRÓL?

Nem érdekel, hogy a nőknek ez az "igénye", amit előszeretettel támasztanak alá evolucios magyarázatokkal, mert ha más lenne a társadalmi berendezkedés, és a nőknek nem lenne ennyire fenn a dolga, akkor bizony örülnének, hogy valaki rájuk néz.

Nagyon elszaladt a ló a nőkkel szerintem. Mert még ilyet, hogy egy ronda, kövér nő is válogathasson a kategoriájától fényévekre lévő fiukból, az már abszurd!

Érdekes modon, a jóképű srácokkal pár óra füzgérelés után elmennek szexelni JÓ csajok!

Én fiatal lányból is max csak annak kellek igazán, akinek még nem volt senkije, tapasztalatlan, önbizalomhiányos, és ráharap a látszólag határozott viselkedésemre!

2013. júl. 18. 23:41
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
A kifejezetten ronda pasik pedig minimum Heidi Klumra vágynak... Olyan elvárásaik vannak, hogy az agyam eldobom...
2013. júl. 18. 23:47
 12/51 A kérdező kommentje:
hát ha látnál engem, akkor is eldobnád az agyad.
2013. júl. 18. 23:47
 13/51 anonim ***** válasza:
Képzelem.:)
2013. júl. 18. 23:48
 14/51 A kérdező kommentje:
na, hát ha képzelni jobb.
2013. júl. 18. 23:49
 15/51 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de a szextárskereséshez is kell agyat használni, hát Neked öcsém nem volt, miért beszélgettél vele, időtöltésnek szántad?

ha van elképzelésed, akkor olyat keressél,

érdekes nem minden ember jön ide panaszkodni, ha dugásra keresek, akkor ott rendezem, nem itt és ott választom ki.

képzeld, ha egy nő ott felmegy, hidd el 1/2 óra alatt talál pár férfit,

egy biztos, még ha 1 éjszakásra keresnék, hát ez a szöveg amit itt előadtál, hát ilyennel nem mennék sehova, tudod bizalom, de olyan, mintha egy hangszóróba mondanád, valaki hát ha még nem tudja

szóval keresgélj, életkort is lődd be, jó lenne nem elpofázni, ez nem szimpatikus!!! N

2013. júl. 18. 23:50
 16/51 anonim ***** válasza:
Nekem meg ezektől a kérdésektől kezd hullani a hajam.
2013. júl. 18. 23:50
 17/51 anonim ***** válasza:

"mert ha más lenne a társadalmi berendezkedés"

He? Hogy tetszik érteni?

2013. júl. 18. 23:52
 18/51 anonim ***** válasza:

:DDDDD

Jajj de jót röhögtem.

Kérdező, igazából nem értem a problémádat. Ha téged ez idegesít, minek foglalkozol vele? Ne udvarolj neki és kész. Majd megteszi más. Neked meg maradnak a fullos bigék, akiknek természetesen nem kell udvarolni.

Amúgy egy haverom mondta egyszer, és szerintem nagyon igaz, hogy úgy könnyű megdugni a könnyűvérű nőket, ha úgy kezeled őket, mintha egyébként nem lennének azok.

Édesmindegy, hogy te tudod, ő is tudja, meg mindenki tudja, hogy egy r.ibanc, és egy kóláért ágyba megy veled. Ha ezt közlöd vele, elvágtad magad.

Indirektbe kell csinálni.

Ha úgy tetszik udvarolni.

De ha te hőzöngeni akarsz, akkor hajrá. Én szerintem praktikusabb megtanulni mások idióta játékszabályait, és aszerint élni. Úgy könnyebb őket manipulálni.

22L

2013. júl. 18. 23:52
 19/51 A kérdező kommentje:

De ez egy szexpartner kereső! Nem életem szerelmét keresem ott.

Már dugtam meg onnan egy nőt még tavaly, és "udvaroltam" neki, de kb a fele eröfeszités is elég lett volna, mert amikor feljöttünk hozzám, akkor már vetközött is.

Most az alap problémám az, hogy:

A ronda nőknek miért kell udvarolni?

2013. júl. 18. 23:55
 20/51 A kérdező kommentje:
Ha azokat ilyen nehezen tudom csak megszerezni, akkor mi van a "vállalható" nőkkel?
2013. júl. 18. 23:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!