Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, akikért odavannak a...

Férfiak, akikért odavannak a nők! Milyen érzés, hogy sokan akarnak benneteket?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 17:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
16-os és 17-es, ti nem vagytok egy icipicit beképzeltek? :D 23/F Amúgy értem nincsenek oda a nők, de ha megjátszom magam elhiszik, hogy hű biztos jó pasi, de az nem én vagyok.
2014. jan. 11. 12:16
 22/31 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok olyan akire minden nő bukik. De van 4-5 csaj akikkel szoktam kavarni, de mind itt lakik a városba és sokszor mennek páran egy helyre bulizni. Na hát én ilyenkor soha se mehetek el. Mert igy nem tudnak egymásról. És ez csak pár nő, gondolj bele mi lenne ha 20 nő utazna rád
2014. jan. 11. 12:32
 23/31 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik a kérdés is, és a rá adott válaszok is, más nézőpontból mutatják meg az életet és a világot, mint amit én látok. (Én láthatatlan vagyok a nők számára, mint férfi). Nem értem, miért kell más emberek őszinte megnyilvánulásait lepontozni, én felpontoztam mindegyik ilyet.
2014. jan. 11. 12:36
 24/31 anonim ***** válasza:
Én ma eldöntöttem, hogy ha van reinkarnáció, jóképű, izmos férfiként térek vissza a világba. És akkor sokkal több lehetőségem lesz, mint most, jobban fog fejlődni a személyiségem is a csajozáshoz. Az árnyoldalon az is probléma, hogy nehezen találod meg a helyes utat, mert szinte bármit csinálsz, az sose jó. (De ha egy jóképű csinálná ugyanezt, akkor okés lenne). Egyszer volt itt egy kérdés, hogy mindenre van bocsánat, csak arra nem, ha csúnya az ember? És mélyebben belegondolva ez így van. A vonzalo mműködtet mindent, ennek evolúciós okai vannak. Akik nem vonzóak, azoknak ritkán jut bármire lehetősége, a visszautasításon, kihasználáson felül.
2014. jan. 11. 12:45
 25/31 anonim ***** válasza:
Utolsó, izmosodni lehet, sportolni kell. A férfias kisugárzás pedig belülről jön, nem kívülről.
2014. jan. 11. 13:42
 26/31 anonim ***** válasza:

Értem, az izmosodáson dolgozom, de az elmúlt évek élettapasztalatát nem lehet kitörölni, és ezzel az előélettel oda a "kisugárzás", ami azért jön belülről, mert a lányoktól ezer apró pozitív visszajelzést kapsz, szintén a külsőd miatt.

Aki nem néz ki jól, annak törvényszerűen válik lúzerrél a lelkivilága, és be fog stresszelni egy jó csajtól. Ez következménye a gyenge külső megjelenésnek.

2014. jan. 11. 13:55
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem, a férfias kisugárzás az belőled jön belülről. A férfiasság egy attitűd, gondolkodásmód. Független attól, hogy hogy néznek rád.
2014. jan. 11. 15:25
 28/31 anonim ***** válasza:
egyetértek a 27-essel! :)
2014. jan. 11. 19:49
 29/31 anonim ***** válasza:
Akkor így jártam, nem nézek ki jól, nincs kisugárzásom, csak akkor jöhetek számításba, ha valamilyen célra ki akarnak használni.
2014. jan. 11. 22:07
 30/31 anonim ***** válasza:
Állítólag értem oda vannak, idősebb nőkön (40+) még látom is ezt, fiatalokon viszont nem tudom hova tenni, ahogy viselkednek, nekem nem egyértelmű. Mások mondják, hogy bejövök a lányoknak is, de nem ismerem ezt én fel, meg kicsit máshol járós vagyok.
2014. márc. 21. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!