Férfiak, akikért odavannak a nők! Milyen érzés, hogy sokan akarnak benneteket?
Elég terhes. Egyensúlyozni, hogy ne bánts meg senkit nem olyan könnyű. Ha egy nő nyomul, akkor az istenért sem akarja venni a lapot. És még ők panaszkodnak a levakarhatatlan férfikra.
25F
Ott a pont! Az ember tizenévesen vagy húszas évei legelején élvezi, ha jó pozícióban van, viszont amikor már nem csak a kaland és a skalpvadászat hajtja, nehezítő körülmény is lehet, hiszen például a párodnak rendkívül zavaró lehet, hogy a "kelleténél" jóval többen áhítoznak rólad...
Én lány vagyok...de én nem feltétlenül érzem ezt se lányoknál,se fiúknál előnynek...
Nekem túl sok előnyöm nem származottmég abból,hogy szép vagyok...Ha meglát valaki már rögtön jönnek a sztereotípiák..(pl: csak a pénzes pasik kellenek,minden csávót biztosan megkaphat, biztos beképzelt stb...)
És a kinézetem miatt elég sok ember nem kedvel, úgyhogy még csak nemis ismer..
A másik,hogy manapság alapból nem nagyon kezdeményeznek sajnos a fiúk...nálam meg végképp nem mernek, mert, hogy úgyis esélytelen vagyok meg ilyenek..én meg nem kezdeményezek, mert úgy gondolom ez akkor is a fiú dolga, h megtegye az első lépést...úgyhogy ez egy ördögi kör..:/
A másik, hogy van egy pár olyan fiú, aki kapcsolatra inkább egy átlag csajt akar..sokan mondják azt, hogy a nagyon szép lány csak egy egy alkalomra kéne(amibe én nem vagyok benne, mert egyéjszakáskaland nálam nem játszik), mert h nagyon szép lányt nehéz megtartani, zavarja, ha megnézik folyton az utcákon, utána szólnak,meg, hogy attól félnek bármikor lecserélheti őket a lány meg stb...
Fiúknál ez nem tudom,hogy megy, de biztos nekik is meg van az árnyoldala...
én is lány vagyok, és előttem író... szívemből szóltál minden téren, én már nem egyszer kívántam átlagosnak, vagy csúnyának magam és az általad leírtakhoz hozzátenném még azt is, hogy a nők nagyon irigyek ránk és rosszindulatúak ezáltal.. a férfiaknál az a jó, hogyha látják, hogy valaki jobban néz ki náluk, akkor elfogadják vagy max elszomorodnak kicsit, de nem ásnak alá a másiknak.. a nők meg sajnos nagyon kellemetlenül tudnak viselkedni
egyedül annak örülök, hogy akik közelről ismernek, ők tudják, hogy a kinézetem ellenére nem vagyok egyik átlagosítást képező kategóriába sem besorolható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!