Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, akikért odavannak a...

Férfiak, akikért odavannak a nők! Milyen érzés, hogy sokan akarnak benneteket?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 17:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Elég terhes. Egyensúlyozni, hogy ne bánts meg senkit nem olyan könnyű. Ha egy nő nyomul, akkor az istenért sem akarja venni a lapot. És még ők panaszkodnak a levakarhatatlan férfikra.

25F

2013. aug. 5. 18:31
 12/31 anonim válasza:
Hát mivel eddig rám se néztek, ezért ahhoz is volna pofám, hogy visszautasítsam őket, ahogy ők szokták. Vagyis mivel szerepcsere lenne, ezért kifejezetten élvezném.
2013. aug. 5. 20:52
 13/31 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen, és örülök neki. Főleg, hogy közben megtaláltam a nagy szerelmet (ennek ellenére), és elég kínos lenne, ha mindenki engem akarna, sokkal nyugisabb így. :)
2013. aug. 24. 15:45
 14/31 anonim ***** válasza:
most sajnálni kezdtem a jó pasikat :/
2013. szept. 1. 15:57
 15/31 kendrazoltan ***** válasza:

Ott a pont! Az ember tizenévesen vagy húszas évei legelején élvezi, ha jó pozícióban van, viszont amikor már nem csak a kaland és a skalpvadászat hajtja, nehezítő körülmény is lehet, hiszen például a párodnak rendkívül zavaró lehet, hogy a "kelleténél" jóval többen áhítoznak rólad...

2013. szept. 1. 15:59
 16/31 anonim ***** válasza:
79%

Én lány vagyok...de én nem feltétlenül érzem ezt se lányoknál,se fiúknál előnynek...

Nekem túl sok előnyöm nem származottmég abból,hogy szép vagyok...Ha meglát valaki már rögtön jönnek a sztereotípiák..(pl: csak a pénzes pasik kellenek,minden csávót biztosan megkaphat, biztos beképzelt stb...)

És a kinézetem miatt elég sok ember nem kedvel, úgyhogy még csak nemis ismer..

A másik,hogy manapság alapból nem nagyon kezdeményeznek sajnos a fiúk...nálam meg végképp nem mernek, mert, hogy úgyis esélytelen vagyok meg ilyenek..én meg nem kezdeményezek, mert úgy gondolom ez akkor is a fiú dolga, h megtegye az első lépést...úgyhogy ez egy ördögi kör..:/

A másik, hogy van egy pár olyan fiú, aki kapcsolatra inkább egy átlag csajt akar..sokan mondják azt, hogy a nagyon szép lány csak egy egy alkalomra kéne(amibe én nem vagyok benne, mert egyéjszakáskaland nálam nem játszik), mert h nagyon szép lányt nehéz megtartani, zavarja, ha megnézik folyton az utcákon, utána szólnak,meg, hogy attól félnek bármikor lecserélheti őket a lány meg stb...

Fiúknál ez nem tudom,hogy megy, de biztos nekik is meg van az árnyoldala...

2013. szept. 28. 10:31
 17/31 anonim válasza:
54%

én is lány vagyok, és előttem író... szívemből szóltál minden téren, én már nem egyszer kívántam átlagosnak, vagy csúnyának magam és az általad leírtakhoz hozzátenném még azt is, hogy a nők nagyon irigyek ránk és rosszindulatúak ezáltal.. a férfiaknál az a jó, hogyha látják, hogy valaki jobban néz ki náluk, akkor elfogadják vagy max elszomorodnak kicsit, de nem ásnak alá a másiknak.. a nők meg sajnos nagyon kellemetlenül tudnak viselkedni

egyedül annak örülök, hogy akik közelről ismernek, ők tudják, hogy a kinézetem ellenére nem vagyok egyik átlagosítást képező kategóriába sem besorolható

2013. okt. 13. 20:04
 18/31 anonim ***** válasza:
nem olyan jó!..
2013. okt. 13. 20:17
 19/31 anonim válasza:
0%
Ez a kérdés akkora baromság!
2013. nov. 8. 17:00
 20/31 anonim ***** válasza:
79%
úúr isten, most szegény szép emberek itt panaszkodnak, hát nagyon bírlak sajnálni titeket..:((( pfúha, ütne el titeket is a négyes villamos (mert én azzal járok)
2014. jan. 11. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!