Fiúk, szerintetek a pici poci csúnya?
és ha ezt csinálom? az jó? mert nekem főleg alul van kis hájacska :D
uccsó: azért a 2. mégiscsak jobb, nem? :D
Szerintem ez a poci nem vészes.
Én is edzek és odafigyelek az étrendemre, így tartom karban a hasam is, meg minden mást. Kell neked egy jó kis étrend és egy edzésterv, amiben a hasadra fekteted a hangsúlyt. Nem baj, ha a többi testrészedre is edzel, azzal meg tudsz hízni, csak jó helyre teszed a kilókat. :)
szerintem nem gáz
zsírt csak egész testről tudsz égetni, külön csak a hasról nem fog menni, nem kell hozzá más csak egy kis mozgás, ne koplalj feleslegesen(ha ételhez jutsz úgyis a szokásos kalória sokszorosát bombáznád le)
az egyszerre nem fog menni!
Vagy hízol és utána diéta vagy fordítva. Én előbbit ajánlanám.
köszi :D
akkora szívás hogy ilyen kis összevissza testem van :D
de ha dolgozok a hasamra, és mondjuk nem diétázok, akkor semmi változás nem fog látszani?
mert egyik nyáron eljártam futni, és a kis plötyi lábaimból tök jó izmosak lettek, pedig nem ettem kevesebbet, sőt :D
de mozogtál,így kalória deficited lett.
Attól a pár gyakorlattól lehet h megerősödik,de látszani nem fog mert rajta a háj.XD
nekem jobban tetszik mint a lapos :P
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!