Lányok! Nem értem miért nem vesztek akkor észre? Többi lent.
Nos hát belsőleg egész normális vagyok szerintem:P
És amúgy nem azért írtam le ide a nevemet"Dh"-val mert mindig így írom-.- És akkor hozzá fűzöm értelmes válaszokat várnék. Kösz -.-
Off:
Kedves kérdező.
Ha úgy gondolod, hogy nem a kérdésedre válaszoltak, akkor a tiltás opcióval teszel arról, hogy a moderátorok töröljék a választ, s tiltsák a felhasználót. :)
Az oké, hogy te azt gondolod, de nagyon sok romantika kell a csajoknak, sok elismerés... és nem mind ugyanolyan, mert van aki szeretethiányos, van aki nem... annyit tudok javasolni, hogy ne mutasd meg előre nekik az arcod (ha interneten ismerkedsz), csak beszélgess velük.
Ez olyan, mint a kicsike pénisz.
Ha jól kinyalod a nőt ami előtt látná, nem nevet ki, hogy milyen kicsi mert már majd meg őrül hogy jól meghúzd. :)
Ez nem így működik... nekem a kék szemű, barna hajú pasik a kedvenceim... de még se jön be mindegyik. Ne külső alapján keress magadnak párt , mert abból lehet, hogy nagy pofára esés lesz..
N
Ha jól nézel ki, akkor előfordulhat az is, hogy túl jól. Nem viccelek, egy nagyon nagyon szép lánynak is kicsi az esélye arra, hogy normális párt találjon, miközben keres. Aki normális lenne az fél tőle, hogy ő úgyse jönne be neki, visszautasítaná és ezért keres egy kevésbé szép párt magának.
Biztosra mennek az emberek. Persze lehet, hogy nincs igazam, csak egy ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!