Lányok, ti miket vesztek figyelembe a fiuknál kölsőre, de főként viselkedésre?
Figyelt kérdés
Rég volt,5-8 olyan hisztik voltak hogy gyerekes gyerekes,osztályon belül.... most 9ediktől felfele a lányok még katasztrófálisabbak... :D nem értelek titeket,mint sok más2013. jún. 13. 18:29
4/6 A kérdező kommentje:
pl ötödik osztályban a lányok hisztiztek hogy mi fiúk olyan gyerekesek vagyunk. Most kilencediktől felfelé ők még katasztrofálisabbak
2013. jún. 14. 06:49
5/6 Szanolaa. válasza:
A lányok mindig bonyolultabban látják a dolgokat, mint a fiúk, de gyorsabban is érnek. Az én osztályomban (10. osztály) a fiúk legtöbbje még gyerek (, de a fiúkba szerintem az is lehet jó, hogy mindig egy kicsit örök gyerekek maradnak) a lányok legtöbbje már éretten, felnőttesen gondolkozik. Lehet, hogy nem a kérdésedre válaszoltam! Sajnálom, nem nagyon értettem ezt a kérdést... :)
6/6 anonim válasza:
Nekem a külső és a viselkedés is fontos. De a viselkedés valahogy felülmúlja a kinézetet. Ugyanis,ha normális az alany,akkor lehet vele beszélgetni,akár komolyan is. Érti a viccet...viszont ha nem egy lángelme,akkor sem beszélgetni sem viccelődni nem lehet rendesen. A belsőnél a legfontosabb dolgok: okos,vicces,de ha kell,tudjon komoly lenni,értelmes,egy kicsit rosszfiús...
A külső:ne legyen túl kövér,de ne is legyen túl sovány,nem fontos,hogy ki legyen gyúrva,én a szemeket is mindig megnézem(nekem a kék/barna jön be),és fontos(nekem),hogy a kézfeje legyen ápolt,azaz ne rágja a körmét,hanem vágja,ne legyen piszkos a körme....ja,és mosson rendesen fogat,mert ha megcsókol,nem a múlt heti hamburger ízét akarom érezni. Legyen ápolt,tiszta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!