Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nem értem miért nem...

Lányok! Nem értem miért nem vesztek akkor észre? Többi lent.

Figyelt kérdés
Lányok! Mindig azt mondjátok hogy fekete haj kék szem fehér bőr. Nos nekem az van,és oké megjegyzitek hogy szép szem stb...De senki sem akar mást! Mi az ami nem jó vagy amin változtatni kéne?? Miért nem vesztek észre? Vagy azóta változott és inkább a bronz bőr barna haj stb..? Segítsetek légyszi!

2013. júl. 13. 10:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
attól még,h fekete hajad,(szép)kék szemed és fehér bőröd van lehetsz ronda.
2013. júl. 13. 13:18
 12/17 anonim válasza:
Nekem az ilyen pasik a gyengéim. Mennyi idős vagy? Hova valósi? Lehet, hogy csak nem jó helyen keresed a Neked megfelelő lányt... de egyébként, ha gondolod, Nekem írhatsz privátban! :)
2013. júl. 13. 21:24
 13/17 anonim válasza:
Miért nem mutatsz magadról képet?:)
2013. júl. 13. 22:21
 14/17 anonim válasza:
Attól,hogy a külsőd tökéletes,még lehetsz hülye,bunkó. De ha a külsőd nem is makulátlan,kedves és jó fej lehetsz. A kettő együtt,azaz a helyes&rendes nagyon ritka. Mivel nem tudom,hogy a külsőd milyen(attól,hogy pár infót tudok,még nagyon sokféleképpen kinézhetsz) és azt sem tudom,hogy milyen a személyiséged,nem lehet megmondani. Én a mai napig a fehér bőrű,sötét hajú,kék/barna szemű fiúkat szeretem....de a legfontosabb,hogy értelmes,normális és jó fej legyen. Nem tudok neked segíteni,mert nem ismerem a személyiséged. Egyébként hány éves vagy?:)
2013. júl. 14. 00:10
 15/17 anonim válasza:
mutass képet! :) az egy dolog hogy szerinted jól nézel ki, más dolog a kisugárzásod, hogy mennyire vagy magabiztos, életvidám.. arról nem is beszélve hogy azért a lányok nagy része nem ilyen felületes... akkor fognak "mást" akarni ha megszeretnek TÉGED, nem azt ahogy kinézel, hanem azt amilyen vagy.
2013. júl. 14. 21:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Aki képet akar küldjön privit:) És köszi a válaszokat
2013. júl. 15. 16:35
 17/17 anonim válasza:
a kék szem, fekete haj mindenképp feltűnő. és szerintem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. és én igy is ugy is büszke lennek rá,mert elég ritka.
2013. júl. 15. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!