Fiúk, szerintetek a pici poci csúnya?
2013. júl. 17. 02:01
11/30 anonim válasza:
óh, 8as, te igazat szóló, hős oltalmazó. Képzeld, itt a gyk-án is akad, aki általad csak címlapon látott lányokat kezelget, feszes hasúakat. Ezek csak vélemények, nem szabad megsértődnie rá a kedves kérdezőnek. A hozzáállása viszont remek, mert szóban már tenne ellene. Sok sikert kívánok neki, őszintén!
12/30 A kérdező kommentje:
jaj ne veszekedjetek már :D mindkettőtöknek igaza van :D
köszönöm amúgy :D
2013. júl. 17. 02:23
14/30 anonim válasza:
én hasprést és lábleengedéseket tudok javasonli.tuti beválik:)
15/30 anonim válasza:
16/30 A kérdező kommentje:
nem mentem rá fel, csak beírtam, hogy feszes has és ezt hozta ki :D
de amúgy én egyáltalán nem akarok fogyni, sőt hízni szeretnék, egyedül a hasam problémásabb :S
2013. júl. 17. 02:35
17/30 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=ptBlRxG-_5g ez jó hasprés? :D
2013. júl. 17. 02:35
18/30 A kérdező kommentje:
meg amúgy nekem mindenképp kell edzésterv, mert ha csak úgy vagyok, hogy majd csinálok párat valamikor a tuti, hogy sohase lesz meg. szigorú edzésterv kell, amihez muszáj tartanom magam :D
2013. júl. 17. 02:36
20/30 anonim válasza:
Nem tudom mégis mi a baj azzal a képen... Pont normális és ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!