Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha tömegesen áramolnak be a...

Ha tömegesen áramolnak be a négerek, arabok, ázsiaiak, akkor még nehezebb lesz a magyar, fehér fiúknak, férfiaknak magyar fehér lányhoz jutniuk?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy látom nagyon menő más fajjal járni, szóval kezdek félni, hogy még nehezebb lesz barátnőt szereznem, főleg, hogy külsőre nem vagyok nagy szám, egy négerhez hasonlítva főleg semmi vagyok, farkam is csak átlagos, na meg fehér a bőröm is nagynon, gondolkozom a szolin az előnyt adna kicsit. :(

2013. júl. 15. 18:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
92%

Te kezdtél százalékokkal dobálózni...

Szóval jah.

Figyelj, én a saját tapasztalatomból beszélek, és lehet itt felénk más a helyzet, falun azt sem tudják a lányok, hogy milyenek a külföldi pasik, városban nagyobb rá az esély, és hidd el én nem csak a négerekről stb. beszélek, hanem mondjuk a cigányokról is, mert ők sem magyarok.

És mikor látom, hogy egy igényes magyar lány egy aljadék roma mellett pózol, mindig elkap az ideg...

És az a legdurvább, hogy ezt igénylik a mostani csajok, ha egy analfabéta viselkedés zavaros romával lehetnek együtt, pedig mind tudjátok mi lesz ennek a vége, és én számtalan ilyen 20 év körüli csajt ismerek, és tudom ők ezt igénylik.

Azt, hogy miért néznek fel az ilyen aljadék népségre, máig nem tudtam megfejteni, és mielőtt azt hinnétek, hogy a féltékenység, vagy valami más dolog miatt hőzöngök, hát nem így van.

Hála istennek nekem mindig sikerül kifogni a normális csajokat, de tényleg egyre kevesebb van belőlük, és akik most lányok itt vannak, azok biztos azt mondják ők nem ilyenek, de ha ilyen emberekkel foglalkoznának, valószínűleg most is valahol züllenének, és nem a Gyik-et kukkolnák....

2013. júl. 15. 21:42
 22/26 anonim ***** válasza:
94%

"És mikor látom, hogy egy igényes magyar lány egy aljadék roma mellett pózol, mindig elkap az ideg"

Szerintem igényes magyar nő nem állna le egy aljas, deviáns romával. A kettő kizárja egymást.

2013. júl. 15. 22:06
 23/26 anonim ***** válasza:
46%

más a helyzet, falun azt sem tudják

a lányok, hogy milyenek a külföldi pasik

most úgy érzem finoman leparasztoztad az ismerőseimet,pedig nem mind ott él. A nevükben is engedd meg hogy megköszönjem.

Hát igen,sugárzik az irígység a szövegedből,ha nem lennél irígy akkor telibeszarnád de mint ahogy fentebb ís írtad ilyenkor elkap az ideg. Meg külömben is,mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.

2013. júl. 15. 22:07
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Vannak normális cigányok is, bár én csak egyet ismerek/vagyok barátságban, igaz, ő nő és csak félig az, egyetemet végzett, katolikus ápolónő. (katolikus egyetem + ápolónői szakközép)

Igazából ez személyiség függő. Nekem volt európai illetve ázsiai rokonságú barátom (azaz M.O-n született, ázsiai szülőktől, akik kiköltöztek ide), és én jobban szeretem az ázsiaiakat. Sokkal konzervatívabbak és visszafogottabbak. A magyar pasim folyton csókolózni akart a villamoson meg ilyen helyeken, amit én egyszerűen undorítónak tartok, nem ott van a helye.

De, mint említettem, ez személyiség kérdése, minden országnak meg van a maga kultúrája.

2013. júl. 16. 00:43
 25/26 anonim válasza:

Én értem a kérdésedet,a felháborodott kommenteket viszont nem. A lényeg,hogy sokkal kevesebb az esélye a nem magyarnak, vagy nem fehér származásúnak Magyarországon. Sokkal kevesebb is a magyar lány, akinek más kinézetű tetszik. Ezen nem kell aggódnod. Ez tény. Hogy esetleg tömegesen látsz ilyesmit, akkor is más a statisztika, a kulturális különbségek a meghatározóak. Ha valaki nyitottabb a más,exotikus külsőre,az sem egy elfajzott dolog, a világ nyit mindenfelé. Ahol sokféle nép él, ott keveredés van.Ez a két ember nyitottságán, vonzalmán múlik,és persze a társadalmi elvárásokon is. Sokan pont azért nem nyitnak, mert megbélyegzik őket emiatt,vagy a gyermeküket. Sokan meg pont azért nyitnak,mert csalódtak a környezetükben lévő férfiakban, és a megszokottól eltérőt keresnek.

Én egy elfogadó természet vagyok,engem nem zavar,ha valaki másfélét választ,magam részéről ilyen tapasztalatom nincs,de nem zárom ki. Azon kívül az emberi lélek változik, régen minden ilyet kizártnak tartottam,ma már sokkal nyitottabb vagyok,de a fehér férfi eleve nagyobb eséllyel indul a fehér nőnél. A rasszista megnyilvánulások egyértelműen a kulturális környezetből adódnak. A genetikai,rasszokkal kapcsolatos kérdések eleve hibásak a magyarság körében. Hogy kit nevezünk fehérnek már itt probléma van. Ugyanis kaukázusi rassz van, és oda beletartozik jelenlegi meghatározás szerint a skandináv, a horvát, a cigány, az arab, a magyar, a török, a lengyel,az orosz, és sorolhatnám. A TURÁNI kérdés eleve nem tisztázott, ugyanis a koreai is turáni fajta,mint a magyar, de akkor miért is néz ki úgy sok,mint ha kínai lenne?? Akkor a magyar hová is tartozik? Látszatra mindenképpen a kaukázusi körbe.

És neked ez számít azt hiszem.

2013. júl. 22. 17:27
 26/26 anonim ***** válasza:
21-es azért nem mond teljese hülyeséget. Sok magyar-cigány páros van (és a legtöbbje tényleg magyar lány-cigány fiú felállás, de azért a fordítottjára is akad példa) , és már ránézésre is látszik,hogy nem az integrálódott réteg..én sem értem, igazából mi ebben a menő...aztán meg majd csodálkozik, ha el lesz püfölve, mert ki mert menni az "ura" nélkül valahová...(persze, nyilván nem minden eset ilyen, de előfordul)
2013. júl. 25. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!