Ha tömegesen áramolnak be a négerek, arabok, ázsiaiak, akkor még nehezebb lesz a magyar, fehér fiúknak, férfiaknak magyar fehér lányhoz jutniuk?
Tényleg hagyd abba légy szíves, mert nagyon unalmas, ráadásul ok nélkül hőbörögsz.
Szerintem több olyan nő van, akinél hátrány ez, mint akinél előny.
Ne keress kifogásokat, hogy miért nem jön össze neked egy nő, hanem szedd össze mahad végre!
Kérdező, én tudom miről beszélsz, ne aggódj nem vagy egyedűl...
Elég csak éjjel Pesten bemenni néhány szórakozó helyre, és ott tisztán látni mindent.
Mit gondolsz, ezek az ember akik éjjel nappal itt vannak, ki sem mozdulnak, honnan tudnák mindezt?
Szánalom...
Ó persze,miért nem az mondjátok már hogy minden utca sarkon négerbe lehet botlani,és persze a csajok 100%-a oda van értük,és ezért marad nektek a jobb kezetek.
-.-".
Tudatlan vagy, és nincs semmi tapasztalatod erről...
Én életem 27 éve alatt, szerintem többet láttam mint te, és hidd el a csajok 90%-a erre vágyik, mert korcs és torz lett a nézetük ilnyen téren, magyrán divatból van ez az egész.
Én elvileg érintett vagy, mivel nő vagyok. Túl vagyok már én is a második x-en, de soha nem volt dolgom négerrel, életemben 2-3-at láttam testközelből, pedig jártam már itt-ott, láttam, tapasztaltam ezt-azt. Taszítanak, mint férfiak, de emberként elfogadom őket.
Ismerek jópár nőt, összesen egy olyan van, aki külföldön él, és négerrel kezdett. Az összes többi fehérrel jár/fehéret akar.
A hiba szerintem a ti gépezetetekben van, ez már a sokadik teória, amit a lúzer palik kitalálnak kifogásként arra, hogy miért nem kellenek senkinek.
tudod mit:ha a Csajok 100%ával beszéltél,és akkor mondod ezt,na akkor elhiszem. Annyira szeretem amikor a százalékokkal dobálóztok felelőtlenül.
Tudatlan vagy, és nincs semmi tapasztalatod
erről...
Rendben.X'D taníts mester.XD
Érdekes számtalan hölgy ismerősöm finomam szólva sem rajong ezekért(pedig nem tizenévesekröl beszélek)mondhatod h tuti hazudnak,de nem látom mi értelme lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!