Csak engem szomorít el, hogy a magyar csajok úgy rá vannak kattanva a néger fickókra, hogy mellettük esélytelen egy fehér srác, hogy ekkora előnyük van a lányoknál és egyre ijesztőbb mértékben telepednek befelé?
a kérdésed elégé rasszista töltetű...
de a legtöbb lányt nem a (mekkora a pénisze)érdekli.
utolsónak van igaza,kiszűrik legalább a mocskot az értelmes lányok közül :D am honnan jön ez a sok fekete kávé ? :D
behozzák őket az Euba a szavannáról oszt csodálkoznak hogy pl:Anglia utcáit ellepi a mocsok :D Mondjuk azok meg is érdemlik...
Csak engem szomorít el, hogy a magyar pasik 90%-a azt nézi hogy a lány mennyire b*szható, milyen segge és mekkora melle van? Mellettük esélytelen egy átlagos lány.
A maradék 8% foglalt, a másik 2% meg elbújik.
Nem ismerlek, de ha te is ilyen vagy ne csodálkozz. Én pontosan ezért kezdem megutálni a magyar pasikat mert SZINTE mindegyik ilyen. Ezért kezdek vonzódni a külföldiekhez, mert eddig amennyivel találkoztam ritkán történt olyan amit itthon naponta látok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!