Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak engem szomorít el, hogy...

Csak engem szomorít el, hogy a magyar csajok úgy rá vannak kattanva a néger fickókra, hogy mellettük esélytelen egy fehér srác, hogy ekkora előnyük van a lányoknál és egyre ijesztőbb mértékben telepednek befelé?

Figyelt kérdés
Nekem csak 15 centis a farkam, hogy vegyem fel a versenyt ezzekkel a nagy farkú, csajok számára ennyire vonzó afriai bennszülöttekkel? Ráadásul a bőröm is nagyon fehér, gondoltam már szoláriumra, de kicsit tartok a kárso hatásoktól, a napfény meg sosem fogott meg rendesen, hiába napoztam.
2013. máj. 20. 13:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem vagy rasszista ne higgy ezeknek. Érdekes mindig az a rasszista akinek bármilyen kisebbséggel logikus problémája van. De ha pl a cigók megölnek 2 magyart Dögöljenek meg a parasztok kiáltásokkal az nem rasszizmus az megélhetési bűnözés. A legszebb az, hogy a rasszistázó emberek nagyon okosak amíg nem történik velük vagy a közvetlen családjukkal valami hasonló akkor hirtelen mindegyik nagy "náczi"-vá válik.
2013. jún. 5. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

"Nem vagy rasszista ne higgy ezeknek. Érdekes mindig az a rasszista akinek bármilyen kisebbséggel logikus problémája van. De ha pl a cigók megölnek 2 magyart Dögöljenek meg a parasztok kiáltásokkal az nem rasszizmus az megélhetési bűnözés. A legszebb az, hogy a rasszistázó emberek nagyon okosak amíg nem történik velük vagy a közvetlen családjukkal valami hasonló akkor hirtelen mindegyik nagy "náczi"-vá válik."

Érdekes, mindenkit péknek neveznek, aki életvitelszerűen kenyeret süt... Ne csodálkozzon a kva, ha bsszák. A rasszizmus ezt jelenti, az tök mindegy, mi a motiváció. Az, hogy ezt te megbélyegzésnek veszed, az is csak bizonyítéka annak, hogy te is rasszista vagy, és meg is van rá a motivációd.

2013. jún. 5. 22:46
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Tévedés a rasszizmus rassz alapján történő előítéletes megkülönböztetés alapvetően, de ezt nyilván tudod, nekem azzal van a problémám, hogy mindenhol kettős mérce van. Tegyük fel én cigányozok én rasszista vagyok, a cigány mocskos parasztozik az nem rasszizmus. Ez nonszensz, elfogadhatatlan. Te azt gondolod, hogy ez így normális ez morálisan elfogadható, mert ha igen akkor szerintem te sem vagy jobb egy rasszistánál, bár ez az én egyéni véleményem.
2013. jún. 5. 23:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Őszintén nem találom vonzónak a négereket, pont fordítva, nekem az jön be, ha valakinek minél fehérebb a bőre, de fogalmam sincs, hogy miért.
2013. aug. 27. 22:45
 15/16 hangszoros válasza:
14/15 Nagyon jól látod a valóságot. Egypárszor tanúja voltam, hogy A réti négerkűekből micsoda gyülölet árad. Ahelyet, hogy örülnének, hogy eltartjuk Őket.
2013. nov. 18. 18:53
 16/16 anonim válasza:

Társadalmi előítéletek mindig voltak, vannak és lesznek.

Aki fehérként feketével vállal gyereket annak tisztában kell lennie hogy a gyerekét örökké fikázni fogják az oviban, iskolában. Mindig ki fog lógni a sorból a gyerek a társadalmi előítélet miatt (ez minden nemzetben él!) szóval ha szexelni akarsz használj óvszert, de gyereket nem szabad vállalni, mert ki az a szülő aki rosszat akar a gyerekének? A másik meg hogy a feketéknek státusz-szmbólum "kifehéredni", szóval ami a mi kultúránkban BMW, szuperautó, ott státusz egy fehér nőt felszedni hogy kevésbé fekete bőrű gyereke szülessen. Durva, de ez köztudott.Szóval nem mindig a szerelem motiválja őket, hanem a kőkemény érdek.Rengeteg fekete felszed fehér csajokat, csinál neki egy gyereket hogy itt maradhasson ebben az országban utána meg lelécel. Tudom mert barátnőm is így járt. Tökegyedül neveli a félvér gyereket, apuka meg régesrég eltűnt.....szóval ha jót akarsz magadnak keresd a szerelmet máshol.

2013. nov. 21. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!