Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet olyan fiúal megismer...

Hol lehet olyan fiúal megismerkedni, aki komoly gondolkodású, igyekvő, intelligens, őszinte (velem), nem petykás, megbízható, nem egy gyáva alak, de semmi esetre sem agresszív, nem kétszínű, emberséges, monogám, és széles látókörű?

Figyelt kérdés
Valamint azért bír némi kommunikációs készséggel és lehetőleg minden helyzetben számíthassak rá. További kritérium, h ne legyenek pszichés megbetegedései.21/L

2013. júl. 13. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:

és ugyanilyen személy nőben?

és te a te részedről mi a felhozatal ?:D

ja hogy semmi extra? :(

remélem azért zakkant nem vagy te se:) gáz lenne ha ez az egy illene rád :D

2013. júl. 15. 20:06
 62/72 anonim ***** válasza:
és mi ez a kulcsszó hogy ukrajna ?:D szted itt hány ukrán van? vagy aki ott él.....:DD kész.
2013. júl. 15. 20:09
 63/72 A kérdező kommentje:
Nem lehetsz túl felvilágosult. Mindjárt kiderül, h szerinted emberek csak Magyarországon élnek... :P
2013. júl. 15. 21:09
 64/72 anonim válasza:
Így kezdésnek annyit, hogy a fiúk nem pletykálnak. Ez a ti kiváltságotok. Vagy lehet felétek úgy mutálódtak. Egyébként első olvasásra nem is tűnnek nagy elvárásnak ezek a tulajdonságok,de azért neked jó lenne ha tökéletes egyén lenne + azért legyen izmos kigyúrt teste, hátha a múzeumban megunod a beszédet, és meglátogatjátok a szertárt. Ne haragudj, de valamilyen szinten felszínes vagy te is. Pont az ilyenek szoktak úgy kinézni mint egy telisz.rt búvárruha, az álompasit keresve. Önkritika meg 0.
2013. júl. 15. 22:08
 65/72 A kérdező kommentje:
Nem a te dolgod ítélkezni mások fölött sem eldönteni, h kinek mi felel meg. Ha nem tetszik valami, mert véletlenül biztosan sérelmeket szakított fel benned a kérdésem, akkor jobb is, ha inkább továbblapozol. Pontosan az ilyenek miatt, mint te, romlanak el a nálad normálisabbak is.
2013. júl. 15. 22:30
 66/72 anonim ***** válasza:
nem csak itt élnek emberek :D de gondolom milyen sok ukrán lehet itt .....na mind1 te dolgod jóó keresgélést.
2013. júl. 15. 22:31
 67/72 anonim ***** válasza:
Ezzel a jelzővel gyáva, megástad az ilyen fiúk természetének sorsát vagy sírját. Minden nőnek csak az izmos pasi, meg a humor-herold kell, mert ezt látja a tv-ben. Az izmos férfiakat.
2013. aug. 8. 14:44
 68/72 anonim ***** válasza:
Ha a visszahúzódó embereket le*arják a nők, akkor én nem kérek a nőkből soha, ha erre megy ki a játék.
2013. aug. 8. 14:46
 69/72 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok, csak már ELKELTEM!
2013. aug. 8. 23:11
 70/72 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, de ha vonzod a skizofrén pasikat akkor azon érdemes elgondolkodnod miért vonzod be.

Az jó hogy tudod mit akarsz, de kicsit sok a tagadás pl írod hogy "nem agresszív, nem kétszínű", viszont arra kellene koncentrálnod hogy mit akarsz nem pedig arra hogy mit nem. Ajánlom neked a Kérd és megadatik című könyvet. Az ilyen esetben hasznos!

2013. aug. 15. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!