Hol lehet olyan fiúal megismerkedni, aki komoly gondolkodású, igyekvő, intelligens, őszinte (velem), nem petykás, megbízható, nem egy gyáva alak, de semmi esetre sem agresszív, nem kétszínű, emberséges, monogám, és széles látókörű?
Figyelt kérdés
Valamint azért bír némi kommunikációs készséggel és lehetőleg minden helyzetben számíthassak rá. További kritérium, h ne legyenek pszichés megbetegedései.21/L2013. júl. 13. 21:17
51/72 A kérdező kommentje:
Ja azt az egyet még hozzáfűzöm, h szerencse, h nem írtam be, h AIDS-esek is kerüljenek, mert most akkor megint kapok, h hogy lehetek ilyen, h nem szeretem az AIDS-eseket és normális életet szeretnék élni... :P
2013. júl. 14. 00:32
52/72 LeftBehind válasza:
51. Az AIDS egy betegség ami (bár ma már ritkán,de) halálhoz vezethet....nem hiszem,hogy ugyanez elmondható pl a pletykázásról.
56/72 LeftBehind válasza:
Lehet,de ez az oldal se a kultúrnegyed.
57/72 anonim válasza:
Ezt senki se állította, ha nem tetszik, ne kapcsold be.
58/72 LeftBehind válasza:
Hé,nem én panaszkodtam gyenge minőségre.
59/72 anonim válasza:
Az a gáz, hogy vannak ilyen fiúk de a legtöbb lány telibe szarja őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!