Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet olyan fiúal megismer...

Hol lehet olyan fiúal megismerkedni, aki komoly gondolkodású, igyekvő, intelligens, őszinte (velem), nem petykás, megbízható, nem egy gyáva alak, de semmi esetre sem agresszív, nem kétszínű, emberséges, monogám, és széles látókörű?

Figyelt kérdés
Valamint azért bír némi kommunikációs készséggel és lehetőleg minden helyzetben számíthassak rá. További kritérium, h ne legyenek pszichés megbetegedései.21/L

2013. júl. 13. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 LeftBehind ***** válasza:
19. 100%-ban? Soha nem pletykáltál,a szavad mindig betartottad,sose hátráltál meg félelemből,soha nem volt dühkitőrésed,jók a kommunikációs készségeid,minden helyzetben helyt állsz és te vagy a széles látókörűség mintapéldánya?
2013. júl. 13. 22:30
 22/72 LeftBehind ***** válasza:
Ja és ezek mellett még jól is nézel ki....
2013. júl. 13. 22:30
 23/72 A kérdező kommentje:
Figyelj, attól, h te még találkoztál ilyen emberrel és te sem felelsz meg a fentebb említett kritériumoknak, még nem muszáj támadnod. Nézz kicsit jobban szét és találsz még embereket. Az, h hogyan nézek ki nem is tudom hogyan jött ide, hiszen nekem nem volt kikötésem a külsővel kapcsolatban. Nem ismersz, így ne ítélj, mert nem minden csak annyi, amennyinek te látod. Nem te bírtokolod a világ összes tapasztalatát sem tudását, mint ahogyan én sem, h ilyen kijelentéseket tehess, h van-e ilyen ember vagy nincs. Mint láthatod, már voltak is jelentkezők. Tehát vannak ilyen emberek és még hányan vannak, akik soha nem is fognak jelentkezni.
2013. júl. 13. 22:36
 24/72 LeftBehind ***** válasza:
50%

"nem árt, ha jó génekkel rendelkezik" - ha jól emlékszek,ezt te írtad. És nem nem rendelkezek mindegyik tulajdonsággal. Nem vagyok egy kommunikatív személy,vannak területek amiket nem vagyok hajlandó befogadni és csak azokat veszem komolyan,amiket befogadtam.

De a nyakamat teszem rá,hogy te sem felelsz meg 100%-ban a saját kritériumaidnak sem az itt jelentkezők.

2013. júl. 13. 22:41
 25/72 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés is egy gyöngyszem :PPPP

"de semmi esetre sem agresszív, nem kétszínű, emberséges, monogám, és széles látókörű"

tehát embertelen, lyukvadász, és szűk látókörű

1 pszichés megbetegedés belefér.

2013. júl. 13. 22:57
 26/72 anonim válasza:

12-es vagyok.

Nem is úgy gondoltam, hogy itt akarsz találni valakit, hanem hogy ilyen naiv vagy, hogy ezt a kérdést komolyan gondolod.

Amúgy amit te itt pozitív visszajelzésnek veszel, az nem más, mint fiatal fiúcskák csajozási kísérletei. Véletlenül sem a kérdésre válaszolnak, hanem csak ennyit írnak ’nahát, én pont ilyen vagyok F’ :D Azért ezen már csak átlátsz…

Ettől függetlenül persze vannak ilyen emberek, én is csak azt tudom mondani, hogy bárhol rájuk bukkanhatsz, csak ritkán. Igen ritkán.

Hogyha neked bárki, aki kisebb-nagyobb pszichés zavarral rendelkezik, egyenlő egy baltás elmebeteggel, akkor sürgősen olvass utána ezeknek mélyebben. Addig nem tudom komolyan venni, ha ilyenekkel dobálózol, hogy ’skizofrén hajlam’…

Az eugenikáról meg… sokkal összetettebb az ember annál, semhogy olyan egyszerű lenne az ember ’tökéletesítése’, mint ahogyan azt állítja. Szerintem. De a te gondolkodásodhoz tökéletesen illik, azért is írtam le.

2013. júl. 13. 23:02
 27/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszodat. Rád már azonnal illik a széles látókör és az itelligencia is helyén van. A skizofrén hajlamot úgy értettem, h az ilyesmi öröklődik is és rengeteget találkozhatunk a családon belüli erőszakkal is, amit úgy gondolom, minden épeszű ember messziről elkerül. Úgy gondolom, annak köszönhetem, h mindenki ezen akad ki, h nem úgy értik, ahogyan én gondoltam. Bizonyára rosszul fogalmaztam, meg. Mégis elhanyagolhatatlan szempontnak tartom ezt.
2013. júl. 13. 23:09
 28/72 A kérdező kommentje:
Ja még azt hozzátenném, h pechünkre nem mindig a pozitív gének a dominánsak, így megeshet, h az öröklődés szemponjából két "tökéletes" embernek pont azok az apró tökéletlenségei dominálnak és adódnak át.
2013. júl. 13. 23:12
 29/72 anonim ***** válasza:

Hűűű, micsoda eszméletfuttatás.

Hát igen, Czeiczel Endre is sokkot kapott amikor a fia coming outolt...

2013. júl. 13. 23:15
 30/72 LeftBehind ***** válasza:
Heinrich Himmler jól járt volna veled.
2013. júl. 13. 23:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!